Δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από τις φυσαλίδες που ενεργοποιούν την αίσθηση αφής στο στόμα και προσφέρουν μια ιδιαίτερη γευστική εμπειρία. Για τη μαγεία που προσφέρει η σαμπάνια και τα αφρώδη κρασιά ο λόγος, που πλέον γίνεται μια πιο προσιτή επιλογή, χάρη στο ολοκαίνουργιο και πολύ κομψό Warehouse CO2, που δίνει νέα διάσταση στα wine bars.

WCO2_1

WAREHOUSEco25454 1 copy

“Αδερφάκι” του διάσημου Warehouse των Εξαρχείων, περιλαμβάνει στη λίστα του για αρχή περί τις 45 ετικέτες (by the glass ή σε μπουκάλι): αφρώδη και ημι-αφρώδη κρασιά από την Ελλάδα, Prosecco, Moscato d’Asti και Franciacorta από την Ιταλία, Cava από την Ισπανία, σαμπάνιες από τη Γαλλία, αλλά και αφρώδη με λιγότερο αναμενόμενη προέλευση, όπως από την Αγγλία ή την Τασμανία. Δίπλα τους και κάποια “ήσυχα” κρασιά, σε πιο ιδιαίτερες εκδοχές, όπως magnum φιάλες και vintage ετικέτες.

WAREHOUSEco25370

WAREHOUSEco25450

Τα συνοδεύεις με κάποιες από τις προτάσεις του σεφ Βασίλη Γεωγλερή, που παίζει με ξεχωριστά προϊόντα delicatessen, ετοιμάζοντας γευστικά κρύα πιάτα όπως μπρουσκέτα με καπνιστό σολομό, buratta με αυγοτάραχο και καρπάτσιο μοσχαριού με flakes μαύρης τρούφας.

WAREHOUSEco25396

Στα συν και ότι μπορείς να αγοράσεις μπουκάλι αλλά και προϊόντα delicatessen για το σπίτι, καθώς και ο πολύ καλός καφές τους και το πρωινό που σερβίρουν.

info
Υπερείδου 1, Αθήνα, τηλ 210 3247048.