Σεφ με λαμπρή πορεία στο γαστρονομικό στερέωμα και μαγειρική ταυτότητα με δυναμική και χαρακτήρα που τον καθιστά ως μια από τις εμβληματικότερες μορφές του χώρου. Η εμπειρία του σε ξενοδοχειακές μονάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό μετρά τρεις και πλέον δεκαετίες ενώ ανήκει στις περιπτώσεις που καταγράφονται με χρυσά γράμματα στο χώρο της εστίασης. Το ενεργητικό του περιλαμβάνει εκπαίδευση στο Formation d’ Alain Ducasse στο Παρίσι και μεταξύ πολλών άλλων θητεία σε εμβληματικές ξενοδοχειακές μονάδες της Ελλάδας, όπως το Danai Beach στη Χαλκιδική, το Grande Bretagne, το King George, το Intercontinental αλλά και του εξωτερικού, όπως το Fankfuter Hof Hotel στη Γερμανία. Πρόσφατα ανέλαβε χρέη Executive Chef στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη. Η κεντρική φιλοσοφία του βασίζεται στη μοναδικότητα των καθαρών γεύσεων της ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας και στη δυναμική των αυθεντικών πρώτων υλών.