Δημοσιογράφος γεύσης, μαμά-μαγείρισσα και εραστής της τέχνης (ερασιτέχνης) της ζαχαροπλαστικής, ερευνά, γράφει και με τη διπλή ιδιότητα της μαθήτριας και της δασκάλας μαγειρεύει και δημιουργεί συνταγές για φαγητά και γλυκά. Έχει οργανώσει και επιμεληθεί διάφορα βιβλία μαγειρικής, μεταξύ των οποίων το επίσημο βιβλίο Μαγειρικής των Oλυμπιακών Αγώνων Απλά, Ελληνικά και με Χαμόγελο και το βιβλίο Η κορυφαία ελληνική μαγειρική του Θανάση Σκούρα. Είναι συγγραφέας του βιβλίου Γεύση Μαγεία και έχει δημιουργήσει άλλα 4 βιβλία με συνταγές για λογαριασμό μεγάλης εταιρείας τυροκομικών προϊόντων. Ήταν για 4 χρόνια διευθύντρια έκδοσης του περιοδικού Χίλιες & Μία Γεύσεις Εκδόσεις Δάφνη Επικοινωνίες. Είναι Διευθύντρια Σύνταξης του OLIVE από το πρώτο τεύχος της κυκλοφορίας του.

stamoulou