Το καλύτερο ποτό για το καλοκαίρι είναι η μπίρα, την οποία απολαμβάνουμε εντός και εκτός σπιτιού, παρέα με τους καλούς μας φίλους. Γιατί όμως να τη στερείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, ο αγαπημένος μας σκύλος;

Αυτό σκέφτηκε μία βρετανική εταιρεία και αποφάσισε να δημιουργήσει μία μπίρα αποκλειστικά για σκύλους, την Barkers Brew, η οποία κυκλοφορεί με γεύση μοσχάρι και κοτόπουλο.
Μάλιστα, αυτή η μπίρα όχι μόνο δεν πρόκειται να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο αγαπημένο σας τετράποδο, αλλά θεωρείται και καλή επιλογή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και της υγείας του δέρματός του, λόγω της βιταμίνης Ε που περιέχει. Ενώ, επιπλέον, έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και δεν περιέχει αλκοόλ, ανθρακικό και λιπαρά.

paraksena
Όσο για το πώς θα πιει την μπιρίτσα του, μπορείτε είτε να την σερβίρετε σκέτη, ως ποτό (η αναλογία για έναν ενήλικο σκύλο είναι περίπου 60ml κάθε μέρα), ή να την προσθέσετε στην ξηρά τροφή και στο νερό του, για τους προσδώσετε περισσότερη γεύση.
Πληροφορίες για το που θα βρείτε την Barkers Brew, υπάρχουν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.barkersbrew.co.uk