Μπορεί ένα ντόνατ να κοστίζει $100; Στη Νέα Υόρκη μπορεί, καθώς ένα εστιατόριο στο Μπρούκλιν πρόσθεσε στον κατάλογό του ένα πολύτιμο ντόνατ, που καλύπτεται από φύλλα χρυσού 24 καρατίων, παρακαλώ και εμπλουτίζεται με σαμπάνια Cristal.

Gold-Donut

Το χρυσό ντόνατ, που αυτή τη στιγμή ξετρελαίνει τους νεοϋορκέζους, φτιάχνεται στο εστιατόριο Manila Social Club του Μπρούκλιν, το οποίο έχει παράδοση στα ντόνατς. Αποτελεί δημιουργία του Executive Chef και συνιδιοκτήτη του εστιατορίου Bjorn De La Cruz και έκανε την εμφάνιση του για πρώτη φορά λίγο πριν την Πρωτοχρονιά, μιας και στόχος ήταν να φτιάξουν κάτι ξεχωριστό για εκείνη τη μέρα. Και τι πιο ξεχωριστό από ένα ολόχρυσο και αστραφτερό ντόνατ 24 καρατίων;

Σίγουρα δεν το συνδυάζεις με καφέ -το κλασικό “πάντρεμα” δηλαδή-, αλλά με ένα ποτήρι σαμπάνια. Άλλωστε, για να απογειωθεί ακόμη περισσότερο η γεύση, έχει και γλάσο από σαμπάνια Cristal!

Όσο για την τιμή του, κάθε ντόνατ κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 100 δολάρια. Αν βέβαια βρεθείς στη Νέα Υόρκη και το πάρεις απόφαση ότι θέλεις να δοκιμάσεις αυτή τη λιχουδιά πολυτελείας, που σύμφωνα με τον δημιουργό της δεν είναι εντυπωσιακή μόνο οπτικά αλλά και γευστικά, μπορείς να πετύχεις “καλύτερη” τιμή παραγγέλνοντας 12 ντόνατ, που θα σου κοστίσουν 1000 δολάρια.

Δες πώς φτιάχνεται το ντόνατ των 100 δολαρίων:

info
www.manilasocialclub.com