Τα εστιατόρια δημιουργούν άπειρα «παιχνιδιάρικα» concepts προκειμένου να αυξήσουν το κοινό που τα επισκέπτεται. Στις Φιλιππίνες, λοιπόν, έκαναν τα burgers… παιχνίδι και έγινε χαμός!

lego-burgers

lego-burgers2

Τα lego είναι παιχνίδι που αγάπησαν (και ακόμα αγαπούν) γενιές και γενιές και αυτό εκμεταλλεύτηκε ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας δημιουργώντας όχι απλά ένα concept αλλά ολόκληρο εστιατόριο με θέμα τα lego.

lego-burgers-3

Στo «Brick Burger», όπως λέγεται το εστιατόριο, τα πάντα έχουν δημιουργηθεί με κεντρικό θέμα τα αγαπημένα τουβλάκια, από το περιβάλλον μέχρι και τα ψωμάκια των burgers. Το πιο αξιοπερίεργο βέβαια είναι ότι τα ψωμάκια δεν έχουν μόνο διαφορετικό σχήμα από τα συνηθισμένα αλλά και χρώμα όπως κόκκινο, κίτρινο, μαύρο και πορτοκαλί.

lego-burgers-anoigma

Δεν είναι βέβαια μόνο αυτή η ιδιαιτερότητα του concept αφού στο «Brick Burger» σερβίρονται και burgers με θεματική εμπνευσμένη από ταινίες αφού ο κατάλογός του περιλαμβάνει επίσης προτάσεις, όπως το «Darth Burger» (star wars), με καραμελωμένα κρεμμύδια sour cream, μανιτάρια, μπέικον και σάλτσα bbq με μαύρο ψωμάκι.