Οι σούπερ-φανατικοί οπαδοί της άσπρης γατούλας με το ροζ φιόγκο δεν το ’χουν σε τίποτα να ταξιδέψουν ανά τον κόσμο και να απολαύσουν μια μοναδική -Hello Kitty-εμπειρία στα cafés που είναι αφιερωμένα στο χαριτωμένο κόμικ της Sanrio. Τα πιο εντυπωσιακά cafés, φυσικά, βρίσκονται στην Άπω Ανατολή και, δη, στο Χονγκ Κονγκ.

1
Το απογευματινό τσάι με όλη την Hello Kitty-γλύκα του

Τώρα, όμως, η διάσημη γατούλα απέκτησε και ευρωπαϊκό διαβατήριο και «προσγειώθηκε» στην trendy συνοικία Σόχο του Λονδίνου. Οι ιδιοκτήτες του αρτοποιείου Cutter & Squidge σκαρφίστηκαν την ιδέα ενός pop-up café με θέμα την πολυαγαπημένη Kitty, που λειτουργεί στο υπόγειο του καταστήματος. Κατεβαίνεις τα σκαλοπάτια και βρίσκεσαι στον Μυστικό Κήπο της Kitty, όπου μπορείς να απολαύσεις το απογεματινό τσάι σου παρέα με υπέροχες λιχουδιές, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram για να ζηλέψουν άπαντες φίλοι και γνωστοί.

Hello_Kitty_Mud_Pie_Dream_Cake_website_large

Τι καλό θα δοκιμάσεις; Διάφορα είδη από τσάι, φυσικά, και τα πεντανόστιμα αλμυρά και γλυκά συμπαρομαρτούντα: ροζ λεμονάδα που θα βρεις και σε μαρσμέλοου, υπέροχα σάντουιτς, scones με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς και τυρί κρέμα, καταπληκτικό μιλκσέικ-έκπληξη με γεύση φράουλα, μους μηλόπιτας, cookies βανίλια, soft παγωτά σε διάφορες γεύσεις, σοκολατένια τρουφάκια με γέμιση αφράτου κέικ, φράουλες βουτηγμένες σε σοκολάτα και διάφορες άλλες λιχουδιές. Να ξέρετε ότι υπάρχει και το Tiny Tea μενού για παιδιά κάτω των 8 ετών…

2
Ροζ λεμονάδα, τρουφάκια με γέμιση κέικ, και μαρσμέλοου με γεύση ροζ λεμονάδα 

Αν βρεθείτε κι εσείς στο Λονδίνο και θέλετε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία, να ξέρετε ότι το Hello Kitty Afternoon Tea θα λειτουργήσει μόνο μέχρι 31 Αυγούστου 2016.

Με ένα κλικ εδώ περιηγηθείτε στη σελίδα του Cutter & Squidge στο διαδίκτυο: cutterandsquidge.com