Εάν δεν χιλιοπαρακαλάς τη μητέρα σου από τον «θρόνο» σου στο καροτσάκι του σούπερ μάρκετ για σνακ, έχεις πραγματικά περάσει παιδική ηλικία; Όλες οι μαμάδες ξέρουν ότι η βόλτα για ψώνια με τα μικρά περιλαμβάνει οπωσδήποτε το παραπάνω σενάριο, το οποίο πολλές φορές κρύβει κινδύνους…

e3ec0985a5af333fd64fac6efdaed711

Τρανό παράδειγμα αυτό που συνέβη στη Ρεμπέκα Μπρετ όταν πήγε στο σούπερ μάρκετ με την 3χρονη κόρη της, Άβα. Η μικρούλα εντόπισε στα ράφια κάτι ζυμαρικά σε σχήμα χαρούμενης φατσούλας και δεν σταμάτησε να παρακαλά τη μητέρα της να τα πάρουν. Η Ρεμπέκα προκειμένου να γλιτώσει την γκρίνια, έβαλε τα μακαρόνια στο καρότσι χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία. Μόνο αφού έφτασε σπίτι κατάλαβε το ξεκαρδιστικό λάθος της!

aJiD2Q3

«Αγόρασα τα μακαρόνια, τα μαγείρεψα για τα κορίτσια για μεσημεριανό σήμερα», έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook. «Νόμιζα ότι έδειχναν περίεργα, ξανακοίταξα τη σακούλα και είναι μακαρόνια σε σχήμα πέους. Πώς δεν το κατάλαβα, ακόμα και όταν τα μαγείρευα;! Η 3χρονη και η 7 μηνών κόρες μου μόλις έκατσαν και τρώνε ένα μπολ με πέη για μεσημεριανό». Η ανάρτηση με το απίστευτο περιστατικό, όπως μπορείς να φανταστείς, έγινε viral, συγκεντρώνοντας 387.000 likes και 197.000 κοινοποιήσεις!


Πολλοί βέβαια δεν δίστασαν να κατηγορήσουν τη Ρεμπέκα, λέγοντας ότι δεν μεγαλώνει σωστά τα παιδιά της. Παραδόξως «οι δικαστές» των κοινωνικών δικτύων δεν προβληματίστηκαν με το σχήμα των ζυμαρικών, αλλά με τα ίδια τα ζυμαρικά. «Μα καλά μόνο μακαρόνια τα ταΐζεις;», γράφει κάποιος. Η Ρεμπέκα βέβαια δεν άργησε να απαντήσει και να τούς βάλει όλους στη θέση τους: «Προφανώς και δεν έφαγαν μόνο μακαρόνια. Έχουν ένα πολύ ισορροπημένο διαιτολόγιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους ειδικούς γονείς εκεί έξω που αισθάνονται ότι θα πρέπει να μού υποδείξουν πώς να διαπαιδαγωγώ τα ίδια μου τα παιδιά».