Μήπως ορισμένες φορές ο πρωινός σου καφές δεν μοιάζει αρκετός για να σε ξυπνήσει και θα χρειαζόταν κατιτίς παραπάνω; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε να σε πληροφορήσουμε πως πλέον κυκλοφόρησε καφές με κάνναβη!

brewbudz1

Μπορεί η κάνναβη να έχει τη φήμη του χαλαρωτικού φυτού, ωστόσο ο συγκεκριμένος καφές περιέχει κάνναβη της ποικιλίας “sativa”, η οποία προκαλεί αίσθημα εγρήγορσης, έντονη εστίαση και δημιουργικότητα, σε αντίθεση με την ποικιλία “indica”, που προκαλεί λήθαργο.

“Το μυστικό κρύβεται στην κατάλληλη αναλογία μεταξύ των συστατικών. Έτσι, δημιουργείται ένα ρόφημα που συνδυάζει την εκλεκτή γεύση του καφέ με όλες τις θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης.”, δήλωσε εκπρόσωπος της Καλιφορνέζικης εταιρίας Brewbudz, που παράγει τον συγκεκριμένο καφέ. Μάλιστα η εταιρία, εκτός από καφέ φτιάχνει επίσης μαύρο τσάι (κανονικό και χωρίς καφεϊνη) -σύντομα αναμένεται να βγάλει και πράσινο τσάι αλλά και χαμομήλι- αλλά και κακάο, το οποίο υπόσχεται πως αν δοκιμάσεις ζεστό, ιδανικά μετά το δείπνο, θα σου αφήσει ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη! Διόλου απίθανο, αν αναλογιστείς ότι και αυτό περιέχει κάνναβη sativa!

Δεν θα κρύψουμε βέβαια πως όλα αυτά εμάς μας φαίνονται κάπως… υπερβολικά και θα προτιμήσουμε να πίνουμε το κλασικό μας καφεδάκι κάθε πρωί. Εξάλλου αν ο απλός καφές δεν σου προσφέρει αρκετή ενέργεια, μάλλον χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο και όχι κάποιο ρόφημα με κάνναβη!

Δείτε επίσης

Στο Madeya o ακριβότερος καφές του κόσμου