Αν τα αγαπημένα σου toppings για παγωτό είναι το σιρόπι σοκολάτας και οι καραμελωμένοι ξηροί καρποί, μάλλον δεν έχεις δοκιμάσει τον χρυσό. Μιλάμε για νοστιμιά πολλών καρατίων!

Το παγωτό είναι το φάρμακο μετά από μια απογοήτευση και μια από τις καλύτερες λιχουδιές για να κακομάθεις τον εαυτό σου. Μπορείς να το βρεις σε πολλές γεύσεις και να το κάνεις ακόμη πιο λαχταριστό προσθέτοντας του διάφορα toppings. Στο Ντουμπάι πάλι έχουν ανακαλύψει τη συνταγή που όχι μόνο θα σε κάνει χαρούμενο, αλλά θα νοιώσεις και σαν εμίρης.

Ο λόγος για το παγωτό “Black Diamond”, που σερβίρεται σε σοκολατερί – gelateria Scoopi στο Ντουμπάι και κάθε μπάλα του κοστίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 817 δολάρια!

Μπορεί η τιμή του να σου ακούγεται εξωφρενική για μια μπάλα, ωστόσο το Black Diamond δεν είναι ένα συνηθισμένο παγωτό. Έχει γεύση βανίλια Μαδαγασκάρης, συνδυασμένη με ιρανικό σαφράν και ιταλική μαύρη τρούφα και γαρνίρεται με βρώσιμα ψήγματα χρυσού 23 καρατίων.

Όσο για το σερβίρισμά του, δεν μπαίνει ούτε σε χωνάκι ούτε σε κάποιο τυχαίο μπολάκι, αλλά σε ένα μπολ Versace μαζί με ένα κουταλάκι από τον ίδιο οίκο, τα οποία μπορείς να κρατήσεις μετά.

Με 817 δολάρια άλλωστε, τουλάχιστον να σου μείνει και κάτι!