Τα προϊόντα “ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ” εμπορεύεται και διανέμει στην ελληνική αγορά η εταιρεία «Vita» Μ. Δ. Τσαλόπουλος, η οποία ιδρύθηκε το 1978 στη Θεσσαλονίκη. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας οδήγησε στην ίδρυση υποκαταστήματος στην Αθήνα το 1989 και έκτοτε καλύπτει με ένα αποτελεσματικό δίκτυο διανομής όλη την ελληνική επικράτεια.

Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ είναι γνωστή και έχει συνδυαστεί στη συνείδηση του καταναλωτή με τα προϊόντα τομάτας. Προσφέρει μία πλήρη σειρά προϊόντων ντομάτας, που περιλαμβάνει 24 διαφορετικά είδη: τοματοπολτούς, τοματάκια ολόκληρα αποφλοιωμένα, ψιλοκομμένη τομάτα (Τοματίνα), Τομάτα στον Τρίφτη σε γυάλινο μπουκάλι, κέτσαπ, φυσικό χυμό τομάτας, ελαφρά συμπυκνωμένο χυμό τομάτας (passata), σάλτσα για πίτσα κλπ.

Omospondia_tomatoeidh
Τα τελευταία χρόνια η οικογένεια προϊόντων ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ μεγαλώνει και αποκτά νέα μέλη. Στην οικογένεια έχουν προστεθεί και άλλες κατηγορίες προϊόντων τροφίμων που συμπληρώνουν τις διατροφικές μας ανάγκες, όλα με την ποιότητα που μας έχει κερδίσει τόσα χρόνια. Από το 2008, διατίθενται στην αγορά ρύζια, όσπρια, παραδοσιακά ζυμαρικά, έτοιμα φαγητά, μαρμελάδες, κομπόστες και πολλά ακόμα προϊόντα με το σήμα ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

RYZI-OMOSPONDIA

Ένθερμους υποστηρικτές έχει βρει και το νέο προϊόν Τραχανότο της σειράς “ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ Γεύσις”. Ένα νέο, πρωτοποριακό ζυμαρικό, το οποίο έχουν αγκαλιάσει οι σεφ ως την ελληνική απάντηση στο ριζότο. Περισσότερες πληροφορίες και συνταγές για το Τραχανότο μπορείτε να βρείτε στο site www.trahanoto.gr.

Trahanoto_final

Περισσότερα για τα προϊόντα “ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ” και για την εταιρία «Vita» Μ. Δ. Τσαλόπουλος στο: www.tsalopoulos.com.gr