Μια νέα άφιξη-ωδή στη μοντέρνα ψαροφαγία αναμένεται να δώσει το «παρών» στην πιάτσα του Νέου Ψυχικού με τον Γιάννη Λιάκου στα ηνία της κουζίνας.

Η «Scorpina», όπως λέγεται ο νέος χώρος που ανοίγει εντός των επόμενων ημερών, δίνει έμφαση στο φρέσκο ψάρι με αρκετές παρασκευές ceviche, carpaccio και ταρτάρ καθώς και πιάτα όπως ριζότο κακαβιάς, καπνιστή λευκή μελιτζάνα Σαντορίνης με καπνιστό χέλι και φρέσκα μυρωδικά, ψάρι ημέρας φρικασέ με μυρώνια, καυκαλήθρες και σέσκουλα, αλλά και αθηναϊκή σαλάτα, η οποία θα ετοιμάζεται μπροστά στον πελάτη. Οι επιλογές περιλαμβάνουν και αρκετά οστρακοειδή όπως μύδια, χάβαρο, κυδώνια και γυαλιστερές, ενώ από τον κατάλογο δε λείπουν ψαροφαγικές σταθερές όπως η αχινοσαλάτα, καθώς και αλίπαστα όπως σκουμπρί, τσίρος, φιλέτο αντσούγιας Ισπανίας κ.ά. Περισσότερα θα σάς πούμε όταν το δοκιμάσουμε.

info
Γρηγορίου Ξενόπουλου 2, Νέο Ψυχικό, τηλ. 210 6722223