Το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου μεταμορφώνεται σε μεταμοντέρνο τσιπουράδικο με το θεσσαλικό «ΜεΖεν» να καταφθάνει στην Αθήνα έτοιμο να μάς προσφέρει μια πρωτότυπη τσιπουρο-κατανυκτική εμπειρία.

Το κρυμμένο bar της πλατείας Συντάγματος συνεργάζεται με την ομάδα του – όπως έχει δίκαια χαρακτηριστεί – «φιλοσοφημένου» τσιπουράδικου «ΜεΖεν» (από τον Βόλο και τη Λάρισα) επιφυλάσσοντας στους θαμώνες του νέες ευχάριστες εκπλήξεις. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του φημισμένου τσιπουράδικου θα μας σερβίρει την παράδοση του μεζέ με ανανεωτική άποψη, παρουσιάζοντας επίσης και τη δική του γκάμα χειροποίητων προϊόντων αλλά και δικά τους αποστάγματα.

mezen-(3)

Οι δημιουργοί του Γρηγόρης Χέλμης και Ανδρέας Διακοδημήτρης λοιπόν έρχονται μαζί με τον συνεργάτη της κουζίνας του «ΜεΖεν» στο Βόλο Μιχάλη Πουλαράκη, τον Νίκο Κλείτσο, σεφ του μαγαζιού της Λάρισας, και την ομάδα του σέρβις κουβαλώντας μαζί τους όλη την πραμάτεια, δηλαδή τη βάση της… μερακλίδικης επίσκεψης. Φυσικά οι bartenders του «The Trap» δεν θα μείνουν άπραγοι αφού παρέα με το πιατάκι με τη χειροποίητη πολίτικη τσιροσαλάτα και το ημίπαστο σκουμπρί με ανθό αλατιού Μεσολογγίου και λάιμ λ.χ θα μπορείτε να δοκιμάσετε cocktails βασισμένα σε ελληνικά αποστάγματα.

info
Όθωνος 10, Αθήνα, τηλ. 210 3215561.

Δείτε επίσης
Πήγαμε για κολασμένο brunch στο The Trap
8 στέκια για ποτό και φαγητό σε στοές της Αθήνας