Η comfort κουζίνα της καρδιάς από το δικό μας Ηλία Μαμαλάκη απέκτησε πρόσφατα μία ακόμα στέγη, αυτή τη φορά στο Μαρούσι.

BOUKIA

BOUKIA1

Μετά από τα εστιατόρια σε Ν. Ερυθραία, Ψυχικό, Άνοιξη και Κολωνάκι, ένα ακόμη «Μπουκιά και Συχώριο» άνοιξε τις πόρτες του στις 3 Απριλίου προσφέροντας και… του πουλιού το γάλα. Από εδώ θα ξεκινήσετε νόστιμα τη μέρα σας επιλέγοντας από μια ποικιλία από υπέροχες, χειροποίητες πίτες όπως ζαμπονοτυρόπιτα, τυρόπιτα, κουλούρι γεμιστό με κρέμα τυριού, σπανακόπιτα, πίτα με ντομάτα, κρέμα φέτας και ελιά κ.ά, που θα απολαύσετε με έναν αρωματικό καφέ.

MPRIZOLA-BOYKIA

PATATES

Από το μεσημέρι και μετά, αν αναζητάτε καλομαγειρεμένο φαγητό, με γνώριμες, σπιτικές γεύσεις, είναι η ιδανική επιλογή. Μαγειρευτά όπως παστίτσιο, μουσακάς, μπριάμ, σουτζουκάκια, κεφτεδάκια κοτόπουλου με σάλτσα ντομάτας, μπιφτέκι γαλοπούλας αλλά και μοσχαρίσιο, αγκινάρες αλά πολίτα, ψητός σολομός συνοδεία λαχανικών ατμού, χοιρινή μπριζόλα λαιμού με πατάτες τηγανητές ή φούρνου και πολλά άλλα φιγουράρουν στη βιτρίνα του ενώ μπορείτε επίσης να αναζητήσετε κάποιο από τα πιάτα ημέρας που θα απολαύσετε στην όμορφη σάλα ή θα πάρετε σε πακέτο για το σπίτι. Μπορείτε βέβαια να παραγγείλετε τηλεφωνικώς και θα φροντίσουν να σάς τα φέρουν όλα γρήγορα και ζεστά στο σπίτι ή στο γραφείο.

Info
Κηφισίας 22, Μαρούσι, τηλ: 210 6893444