Αυτό το καλοκαίρι παίρνουμε τους amigos μας και πηγαίνουμε για απίθανες margaritas και μεξικάνικες σπεσιαλιτέ, στα εστιατόρια TGI Friday’s, που μας δίνουν γεύση από Λατινική Αμερική μέσα από κλασικά κι αγαπημένα πιάτα.

TGI_Fridays_Tacos

Χειροποίητα, τραγανιστά tortilla chips, σε Naked (για vegetarians και μη) ή Macho μορφή, επικαλυμμένα με πικάντικο κιμά, σιγομαγειρεμένο με πιπεριές chipotle και tequila, με συνοδεία από queso cheese sauce & φρέσκο guamacole, tacos σε τέσσερις γεύσεις -Chicken & Pepper, Chimichurri Pork με σιγομαγειρεμένο χοιρινό, Beef Brisket και Jalapeno Cream Brisket με αβοκάντο και κατσικίσιο τυρί-, καθώς και Chicken Enchiladas με λαχανικά και τυρί Colby και χειροποίητο Fried Burrito με πικάντικο μοσχαρίσιο κιμά και Spanish rice, περιλαμβάνονται στις προτάσεις των Fridays, δίνοντας σου πολλές και νόστιμες εναλλακτικές.

Δίπλα τους και churros με ζάχαρη και κανέλα, οι διάσημοι ισπανικοί λουκουμάδες που είναι πολύ δημοφιλείς και στη Λατινική Αμερική, για να ολοκληρώσετε γλυκά κάθε επίσκεψη.

TGI_Fridays_Cocktails

Και επειδή Μεξικό σημαίνει τεκίλα, από το μενού δεν λείπουν και τα ξεχωριστά cocktails με τεκίλα, για να πάθεις Mexiquila και στο bar! Διάλεξε, λοιπόν, ανάμεσα σε Watermelon Margarita με καρπούζι και νέκταρ αγαύης, Pink Chili Margarita με ροζ γκρέιπφρουτ και σιρόπι τσίλι και Εl Burro με σπιτικό σιρόπι ginger και φρέσκο χυμό λεμονιού.

info
www.fridays.gr