Το εστιατόριο στο Μοναστηράκι που έκανε πέρυσι το πετυχημένο ντεμπούτο του, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό το Σάββατο 21 Οκτωβρίου με νέο μενού.

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του εστιατορίου που εκτείνεται σε τρία επίπεδα είναι έτοιμος να υποδεχθεί και πάλι τους επισκέπτες του προσφέροντας ένα μοναδικό ταξίδι στις γεύσεις της Μεσογείου. Ο καλαίσθητος χώρος του ισογείου με τα βαριά έπιπλα και την επιβλητική μπάρα, ο πρώτος όροφος με θέα στο μπαρ και το υπόγειο με την ενημερωμένη κάβα κρασιών και την ιστορία της Αθήνας να απλώνεται κυριολεκτικά κάτω από τα πόδια σας χάρη στο γυάλινο δάπεδο που αποκαλύπτει σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα, συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για ένα δείπνο στην καρδιά της πόλης.

Epta-7_01

Η καινούργια πνοή στη γαστρονομική ταυτότητα του Επτά 7 ξεδιπλώνεται στο μενού του εστιατορίου όπου η Μεσόγειος πρωταγωνιστεί. Φρέσκα υλικά και μοντέρνες τεχνικές συναντώνται στην κουζίνα του Επτά 7 με την ομάδα του να δημιουργεί πιάτα μοναδικής γεύσης. Μοναστηριακές συνταγές, προτάσεις από τις χώρες που αγκαλιάζουν τις μεσογειακές ακτές, ζουμερά κρέατα και ολόφρεσκα ψάρια, αλλά και ελληνικό σούσι με αμπελόφυλλα συνθέτουν την παλέτα των γεύσεων για μια γαστρονομική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη.

Epta-7_04

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η οινική λίστα του εστιατορίου με επιλογές από τον διεθνή αμπελώνα, ενώ τα δροσερά cocktails αποτελούν την ιδανική εισαγωγή στο δείπνο. Ο επίλογος γράφεται με τον πιο γλυκό τρόπο με επιδόρπια επηρεασμένα από την ιταλική και γαλλική γαστρονομία.

info
Ερμού 119 & Άστιγκος 10, Αθήνα, τηλ: 210 3212010, 6949 729297.
Δευτ.-Πέμ. 19:00-02:00, Παρ.-Σάβ. 19:00-03:00

Δείτε επίσης
Πώς διαμορφώνεται η γαστρονομική σκηνή της σεζόν;