Η εντυπωσιακή βεράντα του ξενοδοχείου Hilton υποδέχεται τον χειμώνα με νέες γευστικές προτάσεις από τον Executive Chef Κώστα Αθανασίου, που μαγειρεύει με εποχιακά ελληνικά προϊόντα, δημιουργώντας πιάτα με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα.

GALAXY-RESTAURANT-WINTER-CONCEPT

Με θέα την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό δοκιμάζετε μια αποδομημένη χωριάτικη σαλάτα με μους από φέτα Καλαβρύτων ή μια αθηναϊκή σαλάτα με πελαγίσιο λαβράκι, κολοκύθι, πέρλες λεμονιού, καϊμάκι με μαύρο χαβιάρι και αφρό wasabi, παρέα με κάποιο πιάτο σχάρας, όπως το κλασικό Black Angus Rib Eye και το νέο Teres Major Black Angus με βουτυρωμένη πατάτα, κρέμα ντομάτας με λαχανικά και θυμάρι. Μην παραλείψετε και την πολύ ιδιαίτερη κρέμα ντομάτας με πιπεράτο κονφι φράουλας, μαρμελάδα ελιάς και παγωτό μοτσαρέλας.

Bulgursalad

Δίπλα τους και τα περίφημα sushi από το Sushi bar του Galaxy, όπως το Dragon roll με γαρίδα panko και avocado και το Surf ’n’ Turf με φιλέτο μοσχάρι και γλάσο teriyaki.

Tomato-crèmeux

Και επειδή μια επίσκεψη στο Galaxy Bar πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως και από κάποιο cocktail, επιλέξτε κάποιο από τα signature cocktails από τον καινούριο κατάλογο του bar, όπως το Hugo με λικέρ κουφοξυλιάς και το Spice of Aegean με τζιν, Aegean 3 Cent τόνικ, φρέσκο πιπέρι και φλούδες αγγουριού.

info
Ξενοδοχείο Hilton, Βασιλίσης Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210 7281402.