Με μία ανανεωμένη πρόταση σε 3 διαφορετικές εκδοχές υποδέχονται την άνοιξη τα Starbucks, που σερβίρουν μια τριλογία Macchiato, απλά απολαυστική.

Τα κλασικά και αγαπημένα μας Hazelnut Macchiato με την πινελιά των καραμελωμένων φουντουκιών και το Caramel Macchiato, το ρόφημα – σήμα κατατεθέν των Starbucks για όλους τους λάτρεις της καραμέλας, φυσικά παραμένουν. Στην γευστική παρέα όμως μπαίνει τώρα και ένας τρίτος.

Starbucks Iced Macchiato Trio new

Ο λόγος για το Maple Macchiato, το νέο μέλος της οικογένειας, με μοναδικό τελείωμα γλυκού σφενδάμου. Σκέφτεσαι καλύτερο ρόφημα καφέ για να γλυκάνεις τις ανοιξιάτικες μέρες σου;

Τα απολαμβάνεις όπως προτιμάς εσύ, είτε ζεστά είτε κρύα, ενώ μπορείς να επιλέξεις να τα κάνεις και πιο ελαφριά και φιλικά για τη σιλουέτα σου, επιλέγοντας τη light εκδοχή τους με γάλα 0% λιπαρά και σιρόπι sugar-free.

Extra Tip: Ήξερες ότι «macchiato» στα ιταλικά σημαίνει «μαρκαρισμένος»; Μάλιστα ονομάζεται έτσι για να περιγράψει πώς το φρέσκο γάλα στον ατμό και το αφρόγαλα «σφραγίζεται» με μια δόση σκουροκαβουρδισμένου espresso. Τα macchiato ροφήματα χαρακτηρίζονται από νότες βανίλιας και αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι το εντυπωσιακό τους τελείωμα/σχέδιο από διαφορετικά απολαυστικά σιρόπια.

SBX20150116_40179.tif

Οι ανοιξιάτικες εκπλήξεις συνεχίζονται
Εκτός από την τριλογία macchiato η άνοιξη στα Starbucks σηματοδοτείται επίσης με την άφιξη ενός εκλεκτού καφέ μοναδικής προέλευσης -του Perú- που θα είναι διαθέσιμος μόνο για αυτή την εποχή ως δεύτερη επιλογή espresso για όλα τα ροφήματα που σερβίρονται στα καταστήματα, καθώς και ως καφές σε κόκκους για το σπίτι ή το γραφείο. Ο Perú, καλλιεργείται στις πλαγιές των Άνδεων σε υψόμετρο 1,600 μέτρων. Διαθέτει μέτριο σώμα, χαμηλή οξύτητα με γευστικές νότες βοτάνων και ξηρών καρπών. Ο καφές αυτός αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσης των Starbucks για την προμήθεια καφέ μέσα από ηθικές διαδικασίες, όπως οι Εφαρμογές C.A.F.E., στηρίζοντας ενεργά τους καλλιεργητές καφέ σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Conservation International. Παράλληλα, τους επόμενους μήνες οι επισκέπτες των καταστημάτων Starbucks βρίσκουν τις νέες κούπες και θερμός σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα, τα οποία προσφέρουν μια έξτρα ανοιξιάτικη διάθεση στην καθημερινότητα μας.

info
www.facebook.com/StarbucksGreece