Είναι ωραίοι, λαμπεροί και έχουν κατακτήσει το Hollywood με το υποκριτικό και φωνητικό ταλέντο τους! Ο λόγος για πασίγνωστους ηθοποιούς και τραγουδιστές που, σύμφωνα με μαρτυρίες στενών φίλων και συγγενών, διαπρέπουν στη μαγειρική, καίγοντας καρδιές και σε αυτό τον τομέα! Σύμμαχός τους, το υψηλό κασέ τους, που τους επιτρέπει να διατηρούν εκπληκτικά σπίτια με αξιοζήλευτες κουζίνες και υπερσύγχρονες συσκευές!

Scarlett-Johansson-height-and-Weight1

Ξεκινάμε με την πανέμορφη Σκάρλετ Γιόχανσον, που έχει δηλώσει στο περιοδικό In Style ότι λατρεύει τη μαγειρική, έχοντας μια μικρή ιδιοτροπία: Μαγειρεύει καλύτερα όταν είναι μόνη της! Βάζει την αγαπημένη της μουσική, ένα ποτήρι κρασί και μεγαλουργεί. Η οικογένειά της ορκίζεται στην πεντανόστιμη μακαρονάδα μπολονέζ με κιμά γαλοπούλας και στην αφράτη φριτάτα της.

Jessica-Biel

Η αιθέρια Τζέσικα Μπιλ, λατρεύει και ασχολείται τόσο πολύ με τη μαγειρική που δήλωσε στην εκπομπή του Τζέι Λέτο, The Tonight Show, ότι θα ήθελε να ανοίξει εστιατόριο με το σύζυγό της Τζάστιν Τίμπερλεϊκ! Και εκείνος, βέβαια, δεν πάει πίσω και έχει δηλώσει με υπερηφάνεια: “Στην κουζίνα, δουλειές και μαγείρεμα μοιράζονται. Της αρέσει η μαγειρική, μου αρέσει η ζαχαροπλαστική, άρα, εκείνη αναλαμβάνει το φαγητό κι εγώ το γλυκό”.

Matthew-McConaughey

Ο Τεξανός Μάθιου Μακόναχι μάς βγήκε ακαταμάχητος και στην κουζίνα! Δηλώνει αθεράπευτος λάτρης του Texas-style μπάρμπεκιου και έχει εξελίξει την τέχνη του, μαγειρεύοντας και σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές. Φήμες λένε ότι όσο προσπαθούσε να χάσει πολλά κιλά για τις ανάγκες του ρόλου του στην ταινία “Dallas Byers Club”, που του χάρισε και το χρυσό αγαλματίδιο, εκείνος έκανε τη δίαιτά του απτόητος, αλλά στη γυναίκα του, Καμίλα Άλβες, ετοίμαζε ζουμερά rib-eye!

emma-stone-bangs

Τι να πούμε για την Έμμα Στόουν, που είχε κάνει τον πρώην σύντροφό της, Άντριου Γκάρφιλντ, να πετάει στον έβδομο ουρανό, αφού ό,τι έβγαινε από τα χεράκια της ήταν θεϊκό; Μάλιστα, είχε μοιραστεί μαζί του την επιθυμία να ανοίξει το δικό της φούρνο στο μέλλον.

People_Magazine-November_2015-David_Beckham-by-Marc_Hom-07

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του τότε συμπαίκτη του στη θρυλική Μάντσεστερ και συγκάτοικού του, Γκάρι Νέβιλ, ήταν άσος και στα stir-fries. Το γουόκ έμπαινε στη φωτιά και το κινέζικο έδινε κι έπαιρνε στο σπίτι τους, όποτε ο Ντέιβιντ είχε χρόνο. Γιατί όρεξη και ταλέντο είχε πάντα!

ANOIGMA--Eva-Longoria-Dress-at-Book-Signing

Η σέξι, πρώην νοικοκυρά σε απόγνωση, Έβα Λονγκόρια, πήγε την αγάπη της για τη μαγειρική ένα βήμα παραπέρα. Εξέδωσε το βιβλίο “Eva’s Kitchen: Cooking with Love for Family and Friends”, με αγαπημένες της συνταγές για την οικογένεια και τους φίλους. Στο ίδιο τέμπο και η Γλυκιά Γκουίνεθ Πάλτροου με τα βιβλία της “It’s All Good: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great”, με ελαφριές συνταγές για πιο υγιεινή διατροφή και χάσιμο βάρους, και το “My Father’s Daughter”, με υπέροχες συνταγές για όλη την οικογένεια.

Taylor-Swift-Cooking

Τέλος, τα λόγια περιττεύουν για τη λατρεμένη Τέιλορ Σουίφτ που μαγεύει με τη φωνή αλλά και το μαγειρικό ταλέντο της. Κατσαρόλες και ταψιά παίρνουν φωτιά και κάθε φορά καλεί σπίτι της τις φίλες τις Έμμα Στόουν και Σελένα Γκόμεζ και κάνουν πάρτι μαγειρικής.