Οι πρώτοι τυχεροί που συμμετείχαν στον Μεγάλο Διαγωνισμό Μαγειρικής του olive κληρώθηκαν και κερδίζουν ένα υπέροχο βιβλίο συνταγών, από αυτό που εκτιμούν ειδικά οι μαμάδες! Γιατί ποιος δεν θέλει ιδέες και χρήσιμα tips για το φαγητό των παιδιών του;

Themis-Photo-3

Το τρίτο βιβλίο της Θέμιδος Καρδιόλακα “Τι θα φάω στο σχολείο Mama;” είναι γεμάτο προτάσεις και νόστιμες συνταγές που θα λατρέψουν τα παιδιά. Η ίδια η συγγραφέας λέει για το βιβλίο της: “Και οι 80 συνταγές δοκιμάστηκαν επιτυχώς από τα παιδιά μου, αλλά και από άλλα παιδιά φίλους μας. Ευελπιστώ το βιβλίο αυτό να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για όλες τις πολυάσχολες μαμάδες που δεν μπορούν να αφιερώνουν 2 ώρες στην κουζίνα κάθε μέρα για να ετοιμάζουν το σχολικό κολατσιό. Το όλο μυστικό της επιτυχίας είναι ο προγραμματισμός. Το να καθίσεις δηλαδή το Σαββατοκύριακο και να δεις τι θα βάλεις στο παιδί σου να πάρει μέσα στην εβδομάδα στο σχολείο. Και μάλιστα να ετοιμάσεις μερικά εξ’ αυτών (π.χ. μπάρες). Μπορεί να ακούγεται αδύνατο, αλλά και αυτό είναι μία συνήθεια. Μετά από 2 εβδομάδες θα είναι μέρος της ρουτίνας σας και θα σας λύσει τα χέρια..”

Οι 3 τυχεροί που συμμετείχαν με την ψήφο τους για την ανάδειξη των καλύτερων συνταγών είναι οι:

Βάσω Κάλτσου

Έφη Μίχα

Γρηγόρης Γαβάνας

Τρεις τυχεροί κάθε εβδομάδα, για 7 εβδομάδες, θα κερδίζουν πλούσια δώρα απλά και μόνο συμμετέχοντας με την ψήφο τους στην ανάδειξη των μεγάλων νικητών του διαγωνισμού μαγειρικής του olive. Μπες ΤΩΡΑ κι εσύ, ψήφισε και κέρδισε!

info
Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ.
Η Θέμις Καρδιόλακα είναι και η δημιουργός του site: www.mamaknows.gr