Βρισκόμαστε πλέον στην καρδιά του φθινοπώρου και η ανησυχία όλων για την υγεία των μαλλιών βρίσκεται στο απόγειο, αφού διανύουμε την εποχή εκείνη που το σιφόνι του μπάνιου, το μαξιλάρι και η βούρτσα μας γεμίζουν με υπερβολικά πολλές τρίχες. Πριν τρέξετε στο δερματολόγο, δοκιμάστε την παρακάτω αλλαγή στη διατροφή σας, η οποία σύμφωνα με τη διατροφολόγο, Maria Marlowe, εγγυάται μακριά, πλούσια και δυνατά μαλλιά.

kopela-mallia-anoigma

Για το μόνο που ενθαρρύνει τους πελάτες της είναι να ενσωματώνουν περισσότερα φρούτα, λαχανικά και γενικά πλήρεις τροφές στο καθημερινό διαιτολόγιό τους. Κοινώς, να αποκλείσουν οποιοδήποτε συσκευασμένο και επεξεργασμένο τρόφιμο. “Η πιο υγιής διατροφή για τα μαλλιά σου είναι και η πιο υγιής διατροφή γενικά -αυτή που βασίζεται στα πραγματικά τρόφιμα και στο μεγαλύτερο βαθμό στα φυτά”, λέει χαρακτηριστικά. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτείνει να καταναλώνουμε καθημερινά φασόλια, πιπεριές και πράσινα φυλλώδη λαχανικά, τα οποία είναι πλούσια σε σίδηρο,ψευδάργυρο και Ω3 λιπαρά. Όλοι οι πελάτες της μάλιστα επιβεβαιώνουν πως η μέθοδος αυτή έχει όντως θεαματικά αποτελέσματα. Τύφλα να έχει η Ραπουνζελ, δηλαδή!

Ο συγκεκριμένος τρόπος διατροφής, εκτός από εξαιρετικός για την υγεία των μαλλιών σου, είναι και ιδανικός σύμμαχος ενάντια του διαβήτη, των καρδιοπαθειών και του καρκίνου, όπως υπογραμμίζει η διατροφολόγος. Θέλεις και άλλο λόγο για να ενσωματώσεις περισσότερα όσπρια, δημητριακά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σου; Ναι; Σού έχουμε μπόλικους ΕΔΩ, μην ανησυχείς!