Πόσες και πόσες φορές που μαγειρεύουμε θα θέλαμε να λερώνουμε λιγότερα σκεύη στην κουζίνα και να μην χρειάζεται να μεταφέρουμε τα φαγητά από το ένα σκεύος στο άλλο όταν το απαιτεί το μαγείρεμα; Σίγουρα πολλές. Τι θα λέγατε, λοιπόν, αν σας έλεγαν ότι υπάρχει ένα σκεύος, με το οποίο θα τσιγαρίσεις το κρεμμυδάκι στην εστία της κουζίνας σου, θα προσθέσεις τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής και θα το βάλεις στο φούρνο (το ίδιο σκεύος ναι) και όταν γίνει με το καλό θα το βάλεις και στο τραπέζι;

tefal oles mazi mikri

Αυτό φαίνεται να σκέφτηκαν και οι άνθρωποι της Τefal και δημιούργησαν τη νέα σειρά Ιngenio που όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο και κόπο αλλά και χώρο, καθώς όλα τα σκεύη μπαίνουν το ένα μέσα στο άλλο και δεν πιάνουν χώρο στα ντουλάπια της κουζίνας! Τα σκεύη της σειράς είναι όλα αντικολλητικά, το μεγάλο τους ατού, όμως, είναι το αποσπώμενο χερούλι. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αγοράζεις ένα χερούλι, το οποίο προσαρμόζεται σε όλα τα σκεύη της σειράς. Με ένα μόνο κλικ αφαιρείς το χερούλι και το προσαρμόζεις σε άλλο σκεύος ή απλά αφαιρείς το χερούλι και συνεχίζεις στο ίδιο σκεύος το ψήσιμο στο φούρνο.

TEFAL FOURNOS (1 of 1)

Συγκεκριμένα με τα νέα σκεύη Τefal Ingenio:

  • μαγειρεύεις με ασφάλεια στο μάτι της κουζίνας
  • ψήνεις ή γκρατινάρεις το φαγητό στο φούρνο: σοτάρεις δηλαδή τα λαχανικά στην εστία και τελειώνεις το φαγητό στο φούρνο.
  • σερβίρεις απευθείας στο τραπέζι, αφού είναι καλαίσθητα και βολικά
  • συντηρείς το φαγητό στο ψυγείο, αφού διαθέτουν και καπάκια
  • δεν πλένεις, αφού τα βάζεις σίγουρα στο πλυντήριο πιάτων, μιας και δεν έχουν χερούλια που πιάνουν χώρο
  • εξοικονομείς χώρο στα ντουλάπια της κουζίνας σου, αφού τοποθετούνται το ένα μέσα στο άλλο

03_SET12PEXPERTISENOIRL6509572mikri

Τα νέα σκεύη Τefal Ingenio ταιριάζουν με όλες τις εστίες (επαγωγικές, υγραερίου, ηλεκτρικές και αλογόνου) και έχουν δείκτη Thermospot, για να γνωρίζετε πότε το σκεύος έχει φτάσει στην κατάλληλη θερμοκρασία για μαγείρεμα.

ENTYPO INGENIO