Μαζέψαμε 7 από τις πιο εύκολες συνταγές για κέικ, που μπορείς να ετοιμάσεις γρήγορα και με απλά υλικά, κάθε φορά που θέλεις ένα ωραίο γλύκισμα για να συνοδεύσεις τον καφέ σου ή να δώσεις στα παιδιά για το σχολείο.

Μεταξύ μας, μέχρι και ένας τελείως άπειρος στη ζαχαροπλαστική θα μπορούσε να τις πετύχει με την πρώτη.

vanilla-cake-olivemagazinegr

Πανεύκολο κέικ βανίλιας
6 υλικά για να το φτιάξεις και 1 προαιρετικό για να το σερβίρεις, 15 λεπτά προετοιμασία, 40 λεπτά ψήσιμο. Τι άλλο να σου πούμε; Αυτή είναι η πιο κλασική συνταγή για κέικ, που μπορείς και να την αποστηθίσεις. Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

keik merenta psi

Το πιο εύκολο σοκολατένιο κέικ
Θέλεις και τη σοκολατένια εκδοχή της απλότητας; Αυτό το κέικ είναι ό,τι αναζητάς! Και με μόλις 3 υλικά!! Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

Κέικ λεμόνι χωρίς μίξερ
Σου χάλασε το μίξερ ή είσαι φοιτητής με λιγούρες αλλά χωρίς μίξερ, αυτό είναι το ιδανικό κέικ για εσένα. Από γεύση και άρωμα δεν το συζητάμε, απλά τέλειο. Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

BANANA-CAKE

Το απόλυτο κέικ μπανάνα
Με μικρές δόσεις υλικών που μπορεί και να σε ξεγελάσουν, αυτό το κέικ δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη μπανάνα, που του δίνει ένα υγρό αποτέλεσμα με άρωμα καραμέλας. Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

CAKE CHOK MEGALH

Αφράτο κέικ κακάο με πλούσιο σοκολατένιο γλάσο
Εντάξει, το συγκεκριμένο μπορεί να έχει περισσότερα υλικά σε σχέση με τα υπόλοιπα, αλλά έχει και ένα σούπερ σοκολατένιο γλάσο που το απογειώνει γευστικά. Και για να μην ξεχνιόμαστε, είναι πανεύκολο στην προετοιμασία του. Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

krasi-nikolaou2471

Κέικ με λευκό κρασί
Ένα πραγματικά «μεθυστικό» κέικ με κρασί και ρούμι, που θα σε ενθουσιάσει και με τον πρωτότυπο συνδυασμό υλικών αλλά και με την εύκολη διαδικασία προετοιμασίας του. Δες τη συνταγή ΕΔΩ.

Κλαφουτί με βατόμουρα
Το διάσημο γαλλικό γλύκισμα σε μία παραλλαγή με βατόμουρα, που του ταιριάζουν πολύ. Απλά φτιάχνεις ένα μίγμα σαν χυλό, που αδειάζεις πάνω από τα βατόμουρα στο ταψί και το ψήνεις για κάτι λιγότερο από 20 λεπτά στο φούρνο. Δες τη συνταγή ΕΔΩ.