Η Μαριλού Παντάκη, είναι #Chef και #FoodBlogger. Σπούδασε Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις και αφού δούλεψε σε εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων (The PR Team, V&O, Asset Ogilvy), στη SONY Hellas και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αποφάσισε ότι τα τηγάνια και η φιλοσοφία της κουζίνας της πηγαίνουν περισσότερο. Έτσι βρέθηκε στα θρανία της σχολής μαγειρικής ‘Le Monde’, στην κουζίνα του chef Χριστόφορου Πέσκια και μαγείρεψε με τον Jamie Oliver.

Έφερε το brunch στην Ελλάδα μέσα από την κουζίνα του Mama Roux, ενώ σέρβιρε αυθεντικό αμερικάνικο brunch από την κουζίνα του New York Sandwiches για περίπου 3 χρόνια. Πλέον κάνει guest εμφανίσεις σε εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα και έχει αναλάβει παρέα με τον Αλμπέρτο Σιμιλλίδη, το μενού του Palmitas, το Pop Up Bar & Restaurant του The Clumsies.

Παράλληλα το 2012, η Μαριλού ξεκίνησε το Food Blog της MadameGinger.com, ένα online γαστρονομικό magazino, όπου μέσα από συνταγές, άρθρα, φωτογραφία και video, μοιράζεται ότι την κάνει να χαμογελά. Το 2014, είχε τη δική στήλη στην εκπομπή JOY του Mega ενώ από τον Δεκέμβριο του 2015 παρουσιάζει το Web Series «Love To Bake Day».

Τον Μάιο του 2015, το Madame Ginger, βραβεύτηκε ως το «Best Lifestyle Blog» της Ελλάδας από τα βραβεία του Marie Claire.

marilou-pantaki-1

marilou-pantaki-3