Τα αβγά μάτια εκτός από πεντανόστιμα, μπορούν κάλλιστα να γίνουν και μικρά έργα τέχνης στο τηγάνι μας. Απόδειξη; Οι παρακάτω φωτογραφίες στο Instagram.

Έχετε δει εκείνα τα κουπ πατ που μπορείς να βάλεις μέσα στο τηγάνι και να δώσεις σχήμα στα τηγανητά αβγά; Με αυτό τον τρόπο μπορείς να σερβίρεις για παράδειγμα αβγά σε σχήμα λουλουδιού. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό, όπως τα μικρά έργα τέχνης που χωρούν σε ένα τηγανάκι και έχουν γίνει viral στο Instagram.

Στον λογαριασμό «The Eggs-hibit» στο Instagram, που κάνει λογοπαίγνιο με τις λέξεις egg (αβγό) και exhibit (έκθεμα), μπορούμε να δούμε πολλά απολαυστικά εκθέματα φτιαγμένα αποκλειστικά από τηγανητά αβγά.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζουν η σημαία της Ιταλίας, ένας λύκος στην πανσέληνο, το σήμα των Starbucks, ο πλανήτης γη και η Νέα Υόρκη. Το ένα πιο εντυπωσιακό από το άλλο!

Δημιουργός τους ο Μεξικανός φοιτητής ιατρικής Michele Baldini, που όπως φαίνεται έχει και καλλιτεχνικές ανησυχίες, τις οποίες δεν χορταίνουν με τίποτα οι περισσότεροι από 10.000 followers του στο Instagram, που σπεύδουν να χαρίσουν πολλές καρδούλες σε κάθε νέο post του.