“Αχ και να είχαμε μια μπίρα!” Πόσες φορές δεν έχεις αναφωνήσει αυτή τη φράση ενώ τρως πίτσα ή ενώ γυρίζεις κατάκοπος από την δουλειά και κάνεις “βουτιά” στο κρεβάτι… Αυτή την ευχή σου πρόκειται να κάνει πραγματικότητα η σκοτσέζικη ζυθοποιία “BrewDog”, αφού προετοιμάζει το πρώτο ξενοδοχείο μπίρας στον κόσμο, στην πρωτεύουσα του Οχάιο των ΗΠΑ, Κολόμπους, στο οποίο θα ρέει άφθονο το δροσερό αυτό ποτό!

brewdog4

Οι επισκέπτες του συγκεκριμένου ξενοδοχείου θα έχουν την χαρά να κοιμηθούν σε ένα από τα ειδικά διακοσμημένα δωμάτια, στα οποία θα υπάρχει μια βρύση από την οποία θα αναβλύζει μπίρα, αλλά και ένα ψυγείο στο ντους γεμάτο με το εν λόγω ποτό. Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να δοκιμάζουν περιορισμένες εκδόσεις μπίρας στο ποτοπωλείο που θα βρίσκεται ακριβώς δίπλα, ή να την απολαμβάνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα τους τα γεύματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Και το πάθος για μπίρα δεν τελειώνει εδώ…

brewdog3

Για όσους θέλουν να ξοδέψουν κατιτίς παραπάνω, θα υπάρχουν θεραπείες σπα με μπίρα, ενώ στις σουίτες θα υπάρχουν τζακούζι γεμάτα με το εν λόγω ποτό! Όλα τα σχέδια αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2017, ενώ στόχος είναι το πρωτότυπο αυτό ξενοδοχείο των 6εκ. δολαρίων, να έχει ανοίξει τις πόρτες του μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 2018.

brewdog5

Αναρωτιόμαστε βέβαια τι πρόκειται να συμβεί όταν συγκεντρωθούν σε έναν κλειστό χώρο τόσοι πολλοί μεθυσμένοι άνθρωποι και μάλιστα με απεριόριστη πρόσβαση σε αλκοόλ! Πραγματικά, δεν θέλουμε να φανταστούμε τι πανικός θα επικρατεί στους διαδρόμους!

Δείτε επίσης:

Το πρώτο δημόσιο συντριβάνι μπίρας στον κόσμο!