Οι Αυστραλοί λατρεύουν τις καινοτομίες στο φαγητό και δεν διστάζουν στιγμή να υιοθετήσουν κάθε νέα γαστρονομική μόδα. Στις πιο πρόσφατες δημιουργίες τους τα πολύχρωμα burgers!

burger

Το Bar Luca στο Σίδνεϊ που λέτε, φτιάχνει τα πιο “χαρούμενα” burgers, με ψωμάκια που χρωματίζονται με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου! Από γεύση δεν ξέρουμε, αλλά από εμφάνιση είναι πολύ εντυπωσιακά και σίγουρα δεν είναι κάτι που συναντάς κάθε μέρα.

burger1

Όσο για τη γέμιση, έχουν μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τηγανητές πατάτες, τυρί, ζελέ ντοματόσουπας και chutney blueberry – κρεμμύδι, σε έναν συνδυασμό που φαίνεται να ενθουσιάζει όσους το έχουν δοκιμάσει.

burger2

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Bar Luca φτιάχνει ξεχωριστά burgers. Στο παρελθόν για παράδειγμα, είχαν φτιάξει ένα κατάμαυρο burger με μαύρο ψωμάκι και φιλέτο ψαριού που είχε μαγειρευτεί με μελάνι σουπιάς για να αποχτήσει το χαρακτηριστικό σκούρο χρώμα. Βέβαια, ρίχνοντας μια ματιά και στα υπόλοιπα burgers του καταλόγου τους, που μοιάζουν απίστευτα λαχταριστά, καταλαβαίνουμε ότι δε χρειάζεται να τα βάψουν “μαύρα” ή “εμπριμέ” για να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους.