Τσάντες Prada από τσουρέκι, Chanel από bagels και pancakes, Moschino από scones; Όχι, δεν ονειρεύεσαι! Οι τσάντες αυτές υπάρχουν, μόνο που δεν είναι η νέα τάση των μεγάλων οίκων αλλά έργα της διάσημης εικαστικού Chloe Wise.

mosxhino-bag

Η ανατρεπτική εικαστικός, γνωστή για τα χιουμοριστικά έργα της που συχνά έχουν ως πρώτη ύλη τροφές, έχει δημιουργήσει και την πολύ “λαχταριστή” σειρά Bread Bags ή αλλιώς έργα που θυμίζουν τσάντες των γνωστότερων οίκων μόδας, μόνο που αντί για ύφασμα ή δέρμα είναι φτιαγμένες -όπως μαρτυρά και το όνομά τους- από αρτοποιήματα.

chloe-wise-bread-bags

Bagels με τυρί κρέμα και σολομό, ψωμιά του τοστ με μαρμελάδες και φυστικοβούτυρο ή με τυρί, ντομάτα και κρεμμύδι, scones, pancakes με σιρόπι σφενδάμου και βούτυρο, τσουρέκια, βάφλες, κρουασάν και μπαγκέτες, που λες, “εγκαταλείπουν” τη θέση τους στα πιάτα του πρωινού, συνδυάζονται με δερμάτινα και μεταλλικά λουριά, αλυσίδες και λοιπά αξεσουάρ και μετατρέπονται σε τσάντες. Μάλιστα, από κάθε τσάντα δεν λείπει και το ανάλογο λογότυπο του εκάστοτε οίκου μόδας στον οποίο παραπέμπει. Σκέτη απόλαυση, σου λέω!

chloe-wise-bread-bags-prada

info
www.chloewise.com