Η τακτικότητα στην κουζίνα είναι ένα θέμα που για να διατηρηθεί πρέπει να τηρούνται οι ανάλογοι κανόνες, όμως αν υπάρχει και επιπλέον εξοπλισμός που να βοηθά λίγο την κατάσταση τα πράγματα προφανώς και γίνονται πιο εύκολα.

Ανακαλύψαμε ένα από τα ίσως πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα «αξεσουάρ» κουζίνας που για να πούμε την αλήθεια μας, μάς ενθουσίασε και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα ξύλο κοπής εξοπλισμένο με επιπλέον υποδοχές και εξαρτήματα που σίγουρα θα κάνουν τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη. Διαθέτοντας δοχεία για να αποθηκεύετε αλλά και να πετάτε ό,τι δεν χρειάζεστε μετά το κόψιμο των υλικών σας καθώς και ειδικές υποδοχές για να στηρίζονται το βιβλίο συνταγών σας ή το tablet, καταλαβαίνετε ότι μάλλον είναι από αυτά που λέμε ότι πρέπει να υπάρχουν στο ντουλάπι κάθε νοικοκυράς.

l_14300_frankfurter-brett

Δημιουργοί του πρακτικού αυτού ξύλου κοπής είναι ο σεφ Johannes Schreiter και ο σχεδιαστής προϊόντων Joseph Schreiter οι οποίοι θα το διαθέσουν στην αγορά το Μάρτιο του 2017 στην τιμή των 119 ευρώ για όσους το προτιμούν από ξύλο οξιάς και στην τιμή των 209 ευρώ για αυτούς που το προτιμούν από ξύλο καρυδιάς.

Δείτε επίσης

Αυτό είναι το ψυγείο του μέλλοντος;
June, ο έξυπνος φούρνος που τα κάνει όλα μόνος του!