Τα rollercoasters ή αλλιώς τρενάκια του τρόμου, που συναντάμε στα λούνα παρκ και κόβουν την ανάσα με το ύψος τους και τα απότομα πάνω – κάτω, εκτός από ξεχωριστή μορφή διασκέδασης αποτελούν και πηγή έμπνευσης για… εστιατόριο!

7335413_roller-coaster-restaurant-coming-to-united_b4cce710_m

Ο λόγος για το Rollercoaster Restaurant, το οποίο βρίσκεται στο πλέον ταιριαστό γι αυτό περιβάλλον -στο θεματικό πάρκο Alton Towers, στο Staffordshire της Αγγλίας, ενθουσιάζοντας τους επισκέπτες με το πρωτότυπο concept του.

maxresdefault

Για να καταλάβεις το εστιατόριο είναι γεμάτο με ελικοειδείς, μεταλλικές ράγες, παρόμοιες με αυτές που πάνω τους κινούνται τα τρενάκια του τρόμου και οι οποίες δεν αποτελούν απλά διακοσμητικό στοιχείο, αλλά μέσο σερβιρίσματος! Για την ακρίβεια, το γεύμα σου σερβίρεται από την κουζίνα του εστιατορίου σε μικρές μεταλλικές κατσαρόλες, οι οποίες στη συνέχεια τοποθετούνται πάνω στους μεταλλικούς σωλήνες – ράγες και ξεκινούν το “ταξίδι” τους. Τελικός σταθμός, το τραπέζι σου.

rcr-01

Από γεύση δεν ξέρουμε τι λέει αυτό το εστιατόριο, πάντως το σέρβις είναι σίγουρα εντυπωσιακό, μιας και το φαγητό κάνει ένα μεγάλο ταξίδι, που ξεκινάει από ψηλά και εσύ μπορείς να το θαυμάσεις να ελίσσεται καθώς κινείται γρήγορα προς το τραπέζι.

Δες και το βίντεο με το εντυπωσιακό σερβίρισμα στο Rollercoaster Restaurant: