Σου αρέσει να δοκιμάζεις συνεχώς νέες γεύσεις και δεν διστάζεις να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα; Σου έχουμε την πιο τέλεια πρόταση, να μαγειρέψεις κροκόδειλο ή πύθωνα. Κι νομίζεις ότι αυτά κυκλοφορούν μόνο στο εξωτερικό, κάνε μία βόλτα μέχρι την Κεντρική Λαχαναγορά Ρέντη και θα εκπλαγείς!

Στα ψυγεία της αγοράς λοιπόν, εκτός από αρνιά, κατσίκια, χοιρινό και μοσχαράκια, υπάρχουν και πιο ιδιαίτερες επιλογές, για όσους θέλουν να μαγειρέψουν κάτι διαφορετικό. Μάλιστα, ο γνωστός σεφ Βασίλης Καλλίδης, που διατηρεί εκεί την pop up καντίνα Uberness, έκανε πρόσφατα μία βόλτα από τα μαγαζιά της Κεντρικής Λαχαναγοράς και φρόντισε να τραβήξει μία φωτογραφία με τη γλυκύτατη ανιψιά του να κρατάει τα πακέτα με τα ασυνήθιστα κρεατικά, την οποία στη συνέχεια μοιράστηκε και με τους followers του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/BSvzMgwBoP-/?taken-by=vaskallidis

Αν πάλι η ιδέα να μαγειρέψεις με τα χεράκια σου τον κροκόδειλο δεν σε ψήνει πολύ, στον Κεραμεικό θα βρεις και το εκπληκτικό The Big Kahuna, όπου σε ένα άκρως εξωτικό σκηνικό μπορείς να απολαύσεις burger από φιλέτο κροκόδειλου.