Πριν βιαστείς να απαντήσεις ότι εσύ μπορείς να εξαφανίσεις ένα ντόνατ σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα (λέμε τώρα), να σου πούμε ότι δεν μιλάμε για κανονικό ντόνατ, αλλά για λουκουμά σε μέγεθος που γεμίζει ένα μεγάλο πιάτο και το μαγαζί που τους φτιάχνει έχει στήσει ολόκληρο διαγωνισμό για τους τολμηρούς που θέλουν να προσπαθήσουν.


Στην Αμερική λατρεύουν τους διαγωνισμούς φαγητού, με τους συμμετέχοντες να πρέπει μέσα σε ελάχιστο χρόνο να καταβροχθίσουν τεράστιες ποσότητες φαγητού, που συνήθως θα έφταναν για να χορτάσει ολόκληρη οικογένεια. Ο φούρνο «Bob’s Donuts» στο San Francisco λοιπόν, αποφάσισε να στήσει το δικό του διαγωνισμό φαγητού, φτιάχνοντας ντόνατς σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από το κανονικό και προκαλώντας τους πελάτες του να φάνε ένα σε λιγότερο από 2 λεπτά.

Οι νικητές κερδίζουν από ένα T-shirt με το λογότυπο του καταστήματος (δεν θα τους έδιναν και ταξίδια για ένα ντόνατ) και τα ονόματα τους φιγουράρουν σε πίνακα μέσα στο μαγαζί, για να ξέρουν όλοι ποιοι τα κατάφεραν! Επιπλέον, επειδή -αντιστρέφοντας το γνωστό απόφθεγμα- τη δόξα πολλοί εμίσησαν το χρήμα ουδείς, όσοι καταφέρουν να φάνε όλο το ντόνατ σε λιγότερο από 2 λεπτά, θα τους επιστραφούν τα $10.95 που ξόδεψαν για να το αγοράσουν, ενώ το κατάστημα τους κερνάει και ένα ποτό της επιλογής τους. Εσύ θα τα κατάφερνες;

Δείτε επίσης:
Μοντέλο κάνει την υπερφαγία τάση!