Η Αμερική θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει παράδοση στο προκλητικό σέρβις, με τα εστιατόρια Hooters να έχουν κάνει «σχολή», συστήνοντας στο κοινό σέξι σερβιτόρες με πληθωρικό μπούστο, στενά μπλουζάκια και κοντές φούστες ή σορτς. Κι αν νομίζατε ότι αυτό ήταν το όριο, καιρός να γνωρίσετε την καφετέρια με τις ημίγυμνες baristas.

Στο Bikini Beans Espresso της πόλης Kent στην Ουάσινγκτον, οι baristas είναι αποκλειστικά γυναίκες και ακολουθώντας το όνομα του μαγαζιού, δουλεύουν φορώντας μπικίνι ή εσώρουχα, καμιά φορά δε και τα μισά από αυτά! Καταλαβαίνετε πόσο δημοφιλής είναι αυτή η καφετέρια, ειδικά στο ανδρικό κοινό, που σπεύδει να σχολιάσει στη σελίδα της στο facebook πόσο ωραία είναι τα κορίτσια αλλά και ότι ο καφές τους είναι πολύ καλός! Ανάλογα σχόλια βέβαια, έχουν και από γυναίκες πελάτισσες.

barista-douleies-5

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του Bikini Beans Espresso, που έχει ως μότο «ο καφές δεν ήταν ποτέ πιο καυτός!», στόχος του δεν είναι να μειώσει τις γυναίκες, αλλά να τις κάνει να νοιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους. «Οι γυναίκες έχουν το δικαίωμα να εργάζονται με χάρη εμπιστοσύνη και αξιοπρέπεια ανεξαρτήτως του αν φορούν κοστούμια, ταγιέρ ή μπικίνι», σημειώνει.

Δείτε επίσης
Τελικά το γυμνό στα εστιατόρια είναι «in»;