Θυμάστε που σας είχαμε πει ότι δημιουργήθηκε νέο είδος σοκολάτας, χρώματος ροζ; Ε λοιπόν η Nestle καινοτομεί, δημιουργώντας τις πρώτες ροζ σοκολάτες της, χρησιμοποιώντας αυτό το νέο είδος. Η αρχή γίνεται με την Kit Kat.

Οι νέες σοκολάτες είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Nestle με την εταιρεία Barry Callebaut, που δημιουργεί τη ruby chocolate και αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία, αλλά και τη Νότια Κορέα. Όσο για τη νέα εκδοχή της Kit Kat, είναι δημιούργημα του Ιάπωνα ζαχαροπλάστη Yasumasa Takagi, ο οποίος έχει δημιουργήσει στο παρελθόν και άλλες ποικιλίες σοκολάτας KitKat.

kitkat2

Παράλληλα, οι συγκεκριμένες σοκολάτες θα είναι διαθέσιμες και στο διαδίκτυο, δίνοντας τη δυνατότητα στους λάτρεις τους, να τις προμηθευτούν πριν από την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πόσο ρομαντική μία ροζ σοκολάτα!

Όσο για την επιλογή της Ιαπωνίας για να λανσαριστούν οι νέες σοκολάτες, η επιλογή έγινε γιατί οι σοκολάτες KitKat έχουν ιδιαίτερη δυναμική στην ιαπωνική αγορά, όπως σημείωσε και στέλεχος της Nestle. Για την ακρίβεια, η Kit Kat είναι η κορυφαία μάρκα σοκολάτας στην Ιαπωνία, με τις πωλήσεις της να έχουν αυξηθεί κατά 50% από το 2010, ενώ η εταιρεία άνοιξε και νέο εργοστάσιο στη χώρα τον Ιούλιο, αφιερωμένο αποκλειστικά στις αρωματισμένες Kit Kat.