Τον έρωτα μας με τη μαγευτική μυρωδιά του καφέ και την ιδιαίτερή του γεύση, την έχουμε εκφράσει πολλάκις. Την λατρεία μας με τα όμορφα σχεδιάκια πάνω στον αφρό του cappuccino μας, επίσης. Νομίζαμε ότι η τέχνη πάνω στον καφέ είχε φτάσει στο απόγειό της όταν είδαμε ήρωες της γνωστών κινουμένων σχεδίων και έργων μεγάλων ζωγράφων να φιγουράρουν στο φλιτζάνι μας… Κάναμε όμως λάθος! Από αύριο, αν μας αναζητήσει κανείς θα είμαστε στον Καναδά και θα πίνουμε καφέ με το πρόσωπό μας πάνω (Ναι είμαστε τόσο νάρκισσοι!)

brian1

Κι όμως δεν πρόκειται για κάποιο τρελό όνειρο που είδαμε χθες το βράδυ, αλλά για τους καφέδες που σερβίρει ο Brian, στην καφετέρια Calii Love στο Τορόντο. Ο πιο δημοφιλής πλέον barista της πόλης έχει κερδίσει γρήγορα τον θαυμασμό -και τον μισθό- των ντόπιων αφού καθημερινά δημιουργείται μια τεράστια ουρά έξω από το μαγαζί με ανθρώπους που θέλουν να παραγγείλουν τον εξατομικευμένο καφέ τους. Η διαδικασία απλή: Οι πελάτες δείχνουν στον Brian μια φωτογραφία δική τους ή του αγαπημένου τους προσώπου και μέσα σε λίγα λεπτά την βλέπουν αποτυπωμένη στον καφέ τους.

brian5

brian4

Ο ταλαντούχος αυτός barista δεν σχεδιάζει όμως μόνο πρόσωπα πάνω στους καφέδες. Μπορεί επίσης με τη βοήθεια ειδικών χρωμάτων και πινέλων να φτιάξει ζώα, τοπία, λουλούδια και κάθε λογής σχέδια. Υπάρχει καλύτερος και πιο χαρούμενος τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου από έναν τόσο ιδιαίτερο και πρωτότυπο καφέ;

https://www.instagram.com/p/BVcdGqBgh0X/