Δεν έχεις πάρει ακόμα δώρο για τη Γιορτή του Πατέρα στις 17 Ιουνίου; Ίσως και να προλαβαίνεις να ανακυρηχθείς η κόρη ή ο γιος της χρονιάς αγοράζοντας για τον μπαμπά σου μία προτομή του από… τυρί!

Η φωτογραφία του πατέρα που έγινε γλυπτό.

Η φωτογραφία του πατέρα που έγινε γλυπτό.

Η εταιρία Kraft δίνει στους λάτρεις των τυριών την ευκαιρία να χαρίσουν αυτό το μοναδικό δώρο στην πατρική φιγούρα της ζωής τους. Οι 5 πιο υψηλές προσφορές στη δημοπρασία στο eBay θα έχουν την ευκαιρία να στείλουν φωτογραφία του πατέρα τους και να πάρουν πίσω την προτομή του, κατασκευασμένη από έμπειρους γλύπτες και 18 κιλά τυρί. Να σε ενημερώσουμε ότι η υψηλότερη προσφορά αυτή τη στιγμή είναι 810$!

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι, η Kraft δεν έχει σκοπό να κρατήσει τα έσοδα. Αντίθετα θα τα δωρίσει στην οργάνωση Feeding America. Ακόμα λοιπόν και εάν δεν κερδίσεις στη δημοπρασία, μπορείς να πεις στον μπαμπά σου ότι τα χρήματά σου πήγαν για καλό σκοπό. Όσο για αυτούς που τελικά θα πάρουν στα χέρια τους την προτομή, καλό θα ήταν να αντισταθούν στον πειρασμό και να μην τη φάνε, καθώς όπως υποστηρίζει η εταιρία το συγκεκριμένο τυρί χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του γλυπτού και δεν θωρείται βρώσιμο.