Το τολμηρό pop-up εστιατόριο Bunyadi, που άνοιξε τις πόρτες του στο Λονδίνο τον Ιούνιο, δέχεται θαμώνες που δειπνούν κανονικά με τα ρούχα τους ή και χωρίς, ακριβώς όπως τους «γέννησε η μάνα τους». Το concept, φυσικά, είχε μεγάλη απήχηση, με τα άτομα που έχουν κάνει αίτηση για εισιτήρια να ξεπερνούν τα 46.000, παρακαλώ! Τώρα, το Bunyadi πρόκειται να αποκτήσει και «αδερφάκι» στην Ιαπωνία, που ναι μεν αγκάλιασε την ιδέα αλλά πρόκειται να εφαρμόσει δρακόντεια μέτρα… εισόδου και μάλιστα προσβλητικά!

Τι εννοούμε; Για αρχή να σας πούμε ότι τελικά απαγορεύεται το φουλ γυμνό. Οι θαμώνες θα φορούν χάρτινο εσώρουχο μιας χρήσης. Όλα καλά μέχρι εδώ μέχρι που το ζήτημα των κιλών έπεσε στο τραπέζι και όπως φαίνεται η είσοδος θα απαγορεύεται αυστηρά για τους παχύσαρκους. Έτσι, όσοι αψηφήσουν τους κανόνες, κάνουν κράτηση online και εμφανιστούν κρατώντας το πολυπόθητο εισιτήριο στα χέρια τους αλλά είναι υπέρβαροι, θα αναγκαστούν να περάσουν από την εξευτελιστική διαδικασία ζυγίσματος και άρνησης εισόδου χωρίς καμία επιστροφή χρημάτων!

naked-man-eating

Τέλος, όσοι είναι άνω των 60 ετών ή έχουν κάνει το “λάθος” να χτυπήσουν τατουάζ θα πρέπει να βρουν να δειπνήσουν κάπου αλλού, καθώς το «σημαδεμένο» κορμί στην Ιαπωνία παραπέμπει σε συναναστροφές με τον υπόκοσμο…

Το pop-up εστιατόριο θα ανοίξει τις πόρτες του στις 29 Ιουλίου στο Τόκιο με το όνομα Amrita -στα σανσκριτικά σημαίνει «αθανασία»-, με κόστος εισιτηρίου που ξεκινά από 100 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ενημερωθούν πολύ καλά από την ιστοσελίδα του εστιατορίου πριν κλείσουν το εισιτήριό τους, για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.