Το Instagram δίνει βήμα σε χιλιάδες καλλιτέχνες να δείξουν τις δημιουργίες τους σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσα τους και ο καλλιτέχνης Stephen McMennamy που φτιάχνει εκκεντρικές εικόνες, συνδυάζοντας μεταξύ άλλων τροφές με μη-μαγειρικά αντικείμενα και τοπία.

Με το όνομα του λογοριασμού του να είναι combophoto (συνδυασμός+φωτογραφία στα αγγλικά), ακολουθούμενο από το ομώνυμο hashtag, ο McMennamy ανεβάζει φωτογραφίες που γίνονται αμέσως viral, συγκεντρώνοντας χιλιάδες καρδούλες από το ενθουσιώδες κοινό του.

Θέλετε να πάρετε μία γεύση; Ανάμεσα τους βρίσκουμε μία στοίβα από ντόνατς πάνω σε καροτσάκι, μία «πιρουνιά» σπαγγέτι με κεφτεδάκια σε ανυψωτικό όχημα, μία μπάλα παγωτού σε έναν φορτωτή ή 4 ντόνατς που αντικαθιστούν τις ρόδες ενός αυτοκινήτου 4×4!

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο CNN όλα ξεκίνησαν στα 4α γενέθλια της κόρης του, όταν χρησιμοποιώντας μία εφαρμογή στο κινητό του, έφτιαξε ένα κολάζ από το πρόσωπο της κόρης του και ένα μπαλόνι. Στη συνέχεια συνδύασε το Empire State Building της Νέας Υόρκης με το Μανχάταν και από εκεί και μετά τα «παντρέματα» δεν έχουν τέλος.

H έμπνευση έρχεται σχεδόν από παντού, ανέφερε στην ίδια συνέντευξη και για την ακρίβεια είπε ότι το κεφάλι του συνεχώς «στροβιλίζεται», αναζητώντας αντικείμενα που θα μπορούσε να συνδυάσει μεταξύ τους. Το κοινό πάντως φαίνεται να ανταποκρίνεται ιδιαίτερα θετικά στις δημιουργίες του, με τους followers του στο Instagram -που επί του παρόντος αριθμούν τους 297.000- συνεχώς να αυξάνονται.