Συχνά στο instagram ανακαλύπτουμε χαριτωμένες δημιουργίες ατόμων που αγαπούν το φαγητό και με παιχνιδιάρικη διάθεση παρουσιάζουν τος δημιουργίες τους. Πρόσφατα λοιπόν ανακαλύψαμε το λογαριασμό τη Ιαπωνέζας στυλίστριας φαγητού Eriko Mori που μεταξύ άλλων παρουσιάζει μια απλή φέτα του τοστ πιο… στυλάτη από ποτέ!

Όλοι γνωρίζουμε ότι το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και η Mori φροντίζει να το κάνει και το πιο όμορφο. Έχει 21.000 followers στο Instagram στους οποίους σχεδόν κάθε μέρα παρουσιάζει καινούριες, πρωτότυπες δημιουργίες με βασικό μια απλή φέτα του τοστ αλλά όχι όπως την έχουμε συνηθίσει. Η Mori πρώτα φρυγανίζει τις φέτες του ψωμιού, συνήθως shoku-pan, ενός ιαπωνικού ψωμιού με γάλα- και στη συνέχεια, με τη βοήθεια απλών εργαλείων όπως κουτάλι, οδοντογλυφίδα και σακούλα ζαχαροπλαστικής για μινιατούρες, τις διακοσμεί με όμορφα σχέδια.

Οι δημιουργίες της φυσικά τρώγονται αφού χρησιμοποιεί υλικά όπως φρούτα, διάφορες γλυκές και αλμυρές κρέμες, μαρμελάδες κ.ά. Οι φωτογραφίες της συνήθως έχουν συγκεκριμένη θεματολογία όπως μπίρα, παγωτό ή οτιδήποτε είναι γενικά ή έμπνευση της στιγμής με σκοπό να πετύχει ένα χρωματιστό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα και τα καταφέρνει πολύ καλά. Δείτε μερικές από αυτές και θα καταλάβετε τι εννούμε.

– 次女の3年生最後の吹奏楽コンクール。 まさかの関西大会出場。 成績発表では先生・生徒が 一番びっくりするという事態。 ちなみに保護者はほとんど帰っていたという。 前代未聞か。 関西大会では最後まで観ていよう! #キロクポスト#青春柄トースト#柄トースト#パーカッション#楽譜#吹奏楽#トースト#トーストアート#アレンジトースト#あさごはん#あさごパン#食パン#おうちカフェ#朝カフェ#おうちごはん#フードコーディネーター#フードスタイリング# パーカスの楽譜を書いたつもりが次女にこれはないなとダメ出し #food#instafood#japan#japanesefood#instapic#instapost#instaphoto#breakfast#bread#toastart#sheetmusic#percussion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 森映子/Eiko Mori (@estyle1010) στις