Ποιος δεν αγαπά μια απολαυστική και δροσερή μπιρίτσα μια ζεστή, καλοκαιρινή μέρα; Αν νομίζεις όμως ότι οι επιλογές σου περιορίζονται σε ξανθιά, μαύρη και κόκκινη, είσαι βαθιά νυχτωμένος. Στην αγορά πλέον κυκλοφορούν πληθώρα ειδών μπίρας, που αν και φαινομενικά παράξενες, βρίσκουν φανατικό κοινό. Να μερικές από αυτές που θέλουμε σίγουρα να δοκιμάσουμε κάποια στιγμή:

Fudgie The Beer
Λατρεύουμε τη μπίρα. Αγαπάμε το κέικ και το παγωτό. Θα θέλαμε αυτά τα δύο να αναμειχθούν. Όχι απαραίτητα. Όσοι έχουν δοκιμάσει ωστόσο τη συγκεκριμένη μπίρα έχουν ενθουσιαστεί. Ίσως αξίζει τη δοκιμή!

Crème Brûlée Stout
Η ενήλικη εκδοχή των αγαπημένων μας milkshakes, περιέχει μπίρα και βανίλια. Ποιος μπορεί να παραπονεθεί;\

Chocolate, Banana, And Peanut Butter Ale
Είναι βράδυ. Θέλεις ένα ποτάκι, αλλά δεν θα έλεγες όχι και σε ένα γλυκό. Γιατί να μην τα συνδυάσεις με αυτήν την μπίρα με γεύση σοκολάτα, φυστικοβούτυρο και μπανάνα;

Roasted Jalapeño Blueberry Porter
Ο συνδυασμός γλυκού, πικάντικου και αλμυρού πάντα βρίσκει φανατικούς θαυμαστές. Αυτή η μπίρα με πιπεριές χαλαπένιος και μύρτιλλα είναι ακριβώς για όλους αυτούς!

Hello Kitty
Η συγκεκριμένη μπίρα δυστυχώς κυκλοφορεί μόνο στο Ταϊβάν και την Κίνα και μπορεί κανείς να τη βρει σε πληθώρα γεύσεων, όπως μπανάνα, μήλο και φρούτο του πάθους.