Από τον Dominique Ansel, τον άνθρωπο που έβαλε στη ζωή μας τα Cronuts, τα αρτοπαρασκευάσματα που συνδυάζουν κρουασάν και ντόνατς και ένα από τα αγαπημένα γλυκά του Instagram, το cookie shot, που αποτελεί σφηνάκι γάλακτος σε ποτήρι από μπισκότο, ήρθε μια νέα δημιουργία που αναμένεται να ταράξει τα νερά των κοινωνικών δικτύων.

watermelon2

Ο λόγος για το What-A-Melon Soft Serve, το οποίο αποτελείται από σπιτικό παγωτό καρπούζι, πασπαλισμένο με μια πρέζα αλάτι και σερβιρισμένο σε μία “θήκη” από καρπούζι. Αυτό το οποίο εμείς αποκαλούμε “θήκη”, πρόκειται για ένα τριγωνικό κομμάτι από δροσερό καρπούζι με μια εσοχή στο κέντρο για το απολαυστικό παγωτό. Και το καλύτερο (και πιο χαριτωμένο); Πάνω στο καρπούζι είναι προσεκτικά τοποθετημένα σοκολατάκια στο σχήμα κουκουτσιού!

kiwi

Το συγκεκριμένο γλυκάκι όμως δεν είναι το μόνο που μπορείς να βρεις στο μαγαζί, Dominique Ansel Bakery Japan, του γνωστού δημιουργού. Εκεί μπορείς να απολαύσεις κέικ σερβιρισμένο μέσα σε μπαλόνι, αλλά και Kiwi Sorbet Bars, τα οποία θυμίζουν στην εμφάνιση τα αγαπημένα μας ακτινίδια. Περιέχουν παγωτό και σορμπέ ακτινίδιο, παπαρουνόσπορο αντί των σπόρων του πράσινου φρούτου και όλα αυτά με επικάλυψη “χνουδωτής” σοκολάτας γάλακτος! Αυτό θα πει φαντασία!