Το ότι ο καφές λεκιάζει τα δόντια, το ήξερες. Προσπαθούσες να αποφύγεις τα αντιαισθητικά σημάδια χρησιμοποιώντας καλαμάκια, αλλά δεν είδες μεγάλη διαφορά… Μικρό το τίμημα βέβαια αν σκεφτεί κανείς πόσο βελτιώνει ο καφές τη ζωή μας: μας κρατάει ξύπνιους στη δουλειά, μας βοηθά μετά το ξενύχτι και το κυριότερο…μας δίνει δύναμη για να αντέξουμε τους γύρω μας!

clearcoffee

Όταν βέβαια μάθαμε πως κυκλοφορεί στο εμπόριο ο πρώτος διάφανος καφές, δεν θα πούμε ψέματα …ενθουσιαστήκαμε! Παράγεται από την εταιρία “CLR CFF” και οι δημιουργοί του υπόσχονται πως ο καφές αυτός όχι μόνο είναι φτιαγμένος από υψηλής ποιότητας κόκκους καφέ της ποικιλίας Arabica , αλλά δεν πρόκειται ποτέ να δημιουργήσει λεκέδες στα δόντια.

clearcoffee.jpg2

“Είμαστε λάτρεις του καφέ. Όπως και πολλοί άλλοι άνθρωποι ταλαιπωρούμασταν από τους λεκέδες στα δόντια που αυτός προκαλεί. Δεν υπήρχε τίποτα στην αγορά που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μας και έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας συνταγή”, δήλωσε ο συν-ιδρυτής της εταιρίας, David Nagy. “Λόγω του έντονου τρόπου ζωής μας, θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν δροσιστικό καφέ έτοιμο για κατανάλωση, ο οποίος όχι μόνο να χαρίζει ενέργεια, αλλά και να είναι χαμηλός σε θερμίδες.”

clearcoffee.jpg4

Μπορεί η συγκεκριμένη ιδέα να είναι αρκετά πρωτοποριακή, ωστόσο δεν διατίθεται σε χαμηλή τιμή! Πιο συγκεκριμένα, κοστίζει 7€ η συσκευασία με δύο μπουκάλια των 200ml… Φτηνό δεν τον λες τον συγκεκριμένο καφέ, αλλά χαλάλι! Μπρος τα κάλλη…