Οι μέρες που αφήναμε το μπουκάλι της κέτσαπ ανάποδο στο ψυγείο και στη συνέχεια το χτυπούσαμε με πάθος προκειμένου να πάρουμε μέχρι και την τελευταία σταγόνα διακινδυνεύοντας να γεμίσουμε την κουζίνα και τα ρούχα μας κόκκινες πιτσιλιές είναι πλέον παρελθόν. Όλα αυτά χάρη σε ένα νέο προϊόν που μονοπωλεί το ενδιαφέρον των χρηστών του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες: Tις φέτες κέτσαπ.

f623fcbe37a0c1d4d886bbe966f0355b_original

Αυτή η νέα εκδοχή της αγαπημένης σος ακούει στο όνομα “Slice of Sauce” και αποτελεί δημιούργημα της εταιρείας Bo’s Fine Food και της Emily Williams. Σύμφωνα με την σελίδα της εταιρείας στην πλατφόρμα Kickstarter, κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 8 φέτες κέτσαπ. Το προϊόν δημιουργήθηκε αρχικά τυχαία, όταν τα συστατικά για σάλτσα BBQ “ξεράθηκαν” δημιουργώντας μία φέτα…σάλτσας.

9c7b5786122104054aef351da8dadb5e_original

Στόχος του προϊόντος είναι να φτιάχνουμε το αγαπημένο μας σάντουιτς χωρίς την ακαταστασία της κοινής κέτσαπ. “Πρόκειται για ένα προϊόν απολύτως φυσικό, χωρίς συντηρητικά- η γεύση είναι η ίδια”, λέει η Emily στο διαφημιστικό βίντεο. Απ’ ό,τι φαίνεται πολλοί εκεί έξω πιστεύουν σε αυτήν την ιδέα, καθώς η εταιρεία έχει πλέον ξεπεράσει τον στόχο των 15.000$ που είχε στην πλατφόρμα Kickstarter.