Αν λατρεύεις το πρόχειρο φαγητό, τότε σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σου σνακ θα είναι τα γαριδάκια. Πέσαμε μέσα; Αν ναι, τότε κλείσε εισιτήριο για Αμερική γιατί εκεί -πού αλλού;- θα βρεις το πρώτο εστιατόριο αφιερωμένο στη πορτοκαλί, τυρένια λιχουδιά.

spotted4

Το συγκεκριμένο μαγαζί με το όνομα “The Spotted Cheetah” λειτουργεί στη Νέα Υόρκη για 2 μόνο μέρες, από τις 15 μέχρι τις 17 Αυγούστου και το μενού περιλαμβάνει 11 πιάτα, στα οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχουν χρησιμοποιηθεί γαριδάκια σε 9 διαφορετικές γεύσεις, ενώ οι τιμές τους κυμαίνονται από 8-22 δολάρια το καθένα.

spotted5

Στην λίστα με τα ορεκτικά συναντάει κανείς τηγανητές πίκλες και ντομάτες, κεφτέδες, τοστ με τυρί και ντοματόσουπα. Στα κυρίως, μακαρόνια με σάλτσα τυριού, κοτόπουλο πανέ, καυτερά nachos και tacos, ενώ το μενού περιλαμβάνει και γλυκά, όπως cheesecake, μπισκότα και κρέπα με μήλα. Μας κάνει βέβαια απίστευτη εντύπωση πώς μπορούν όλα αυτά τα γλυκά και αλμυρά πιάτα να περιέχουν γαριδάκια…

spotted2

“Όπως όλοι ξέρετε, έχω πάθος με τα τυρένια, τραγανά και νόστιμα φαγητά”, δηλώνει η μασκότ της εταιρείας στην επίσημη ιστοσελίδα της. “Ύστερα από χρόνια παρεσκευής πιάτων με τα τυρένια μου σνακ, ξετρελάθηκα όταν ανακάλυψα πως οι λάτρεις τους είχαν αρχίσει να μοιράζονται τις δικές τους συνταγές. Όλα τα σούσι, τα κουλούρια και οι πίτσες με γαριδάκια μου έδωσαν μια εκπληκτική ιδέα: Να προσλάβω την πιο επικίνδυνα τυρένια σεφ, Anne Burrell, για να με βοηθήσει να αναβαθμίσω τις σχεδόν τέλειες συνταγές μου για το πρώτο εστιατόριο αφιερωμένο στα γαριδάκια”.

spotted3

Όσο τρελό και αν φαίνεται σαν concept, σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα το μαγαζί έχει ήδη λίστα αναμονής και θα πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη υπομονή (και τύχη) για να κλείσεις τραπέζι.

Δείτε επίσης:
Cereal Killer Cafe, για αμετανόητους λάτρεις των δημητριακών