Επειδή η τάση του να φωτογραφίζουμε τα πάντα με ό,τι μέσο διαθέτει ο καθένας δίνει και παίρνει, γνωστή φωτογραφική εταιρεία βρήκε τον τρόπο να μάς λύσει τα χέρια στη βραδινή μας -και όχι μόνο- έξοδο δίνοντας τη δυνατότητα να φωτογραφίζουμε τα πάντα την ώρα που πίνουμε ποτό με μία μόνο κίνηση.

Polaroid-Cube-Plus-470-75

Θυμάσαι τις επαναστατικές φωτογραφικές μηχανές της Polaroid με τις οποίες εκτύπωνες επί τόπου τις φωτογραφικές σου λήψεις, όταν πρωτοβγήκαν πριν αρκετά χρόνια και έκαναν τη διαφορά; Μπορεί βέβαια να μην τις πρόλαβες γιατί από τότε μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά και η εταιρεία έπρεπε να επανεφεύρει τρόπους να προσελκύσει το καταναλωτικό κοινό και ιδιαίτερα τους νέους. Δημιούργησε λοιπόν μεταξύ άλλων το Polaroid «shot glass», ένα ποτήρι που η ανοιχτή τετράγωνη βάση του είναι διαμορφωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να χωρά το νέο μοντέλο της ψηφιακής μικροσκοπικής φωτογραφικής μηχανής σε σχήμα κύβου που πρόσφατα λανσάρισε. Super;

original_Polaroid-Cube-Shot-Camera

Η συγκεκριμένη πρόταση τείνει να γίνει το φετίχ των νυχτερινών μας εξορμήσεων και όχι μόνο και μάλλον θα δώσει πιο διασκεδαστική νότα και σε διάφορες εκδηλώσεις, ακόμα και σε γάμους. Όσο για την τιμή, το ποτήρι κοστίζει 15 δολάρια, όμως απ’ ότι καταλαβαίνεις πρέπει να προμηθευτείς και τη φωτογραφική μηχανή που κοστίζει 100 δολάρια.