Η αγάπη της για τη δημιουργική ζαχαροπλαστική έγινε πράξη το 2008, όπου με την πολύτιμη συνεργασία του Δημήτρη Χρονόπουλου άνοιξε το πρώτο new age ζαχαροπλαστείο στη Χαλκίδα.

Η Αλεξάνδρα Μιμίκου γεννήθηκε στη Χαλκίδα και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ για 10 χρόνια περίπου ήταν Export Manager σε μεγάλη εταιρεία τροφίμων. Παράλληλα, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της ζαχαροπλαστικής με την παρακολούθηση σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

zaxaroplasteio1

Τα γλυκά της Αλεξάνδρας είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται στο σύγχρονο εργαστήριό της, που είναι πλήρως εξοπλισμένο, ώστε να διασφαλίσει την άριστη ποιότητα και το απαιτούμενο γευστικό και αισθητικό αποτέλεσμα. Μαζί με την ομάδα της παρασκευάζει μοναδικές τούρτες-γλυπτά, μεγάλη γκάμα από λαχταριστά cupcakes, cakepops, macarons, μπισκότα και γλυκές κατασκευές για ένα μοναδικό τραπέζι ευχών ή candy bar για γάμο, βάπτιση, παιδικά πάρτι και κοσμικά, εταιρικά και άλλα events.

Παράλληλα με το new age ζαχαροπλαστείο της διαθέτει δίκτυο παραγωγής γλυκών με στόχο την τροφοδοσία καταστημάτων εστίασης στην Αθήνα και σε διάφορα νησιά. Συνεργάζεται με γνωστά αθηναϊκά catering και οι δημιουργίες της κοσμούν γαμήλιες δεξιώσεις, βαπτίσεις, παιδικά πάρτι – κοσμικά και εταιρικά PR events.

info
Λειβαρά 30, Χαλκίδα, τηλ: 22210 82886, www.alexandramimikou.com