Η τελευταία δημιουργία του Ralph Lauren έχει επιρροές από τη δεκαετία του ’20, συνδυάζει το casual με τις λαμπερές λεπτομέρειες και είναι… εστιατόριο!

Είναι γεγονός, ο διάσημος σχεδιαστής άνοιξε το τρίτο του εστιατόριο, δημιουργώντας στη Νέα Υόρκη το εστιατόριο The Polo Bar -πώς αλλιώς θα μπορούσε να λέγεται άλλωστε το εστιατόριο του Ralph Lauren; Εμπνευσμένο από την αγάπη του ίδιου για τα τραπέζια που συγκεντρώνουν γύρω τους αγαπημένα πρόσωπα, το εστιατόριο είναι το νέο hot spot για φαγητό αλλά και ποτό στο Μεγάλο Μήλο.

polo_bar_gallery_fs_05

Τα sport στοιχεία, με τα οποία έχει συνδέσει το όνομά του ο Ralph Lauren είναι εμφανή παντού, από τη διακόσμηση που συνδυάζει το casual με τη ραφινάτη αισθητική έως το μενού, όπου πρωταγωνιστούν τα burgers, οι μπριζόλες και τα ελαφριά ορεκτικά. Στυλιστική λεπτομέρεια, οι σερβιτόροι, οι οποίοι είναι ντυμένοι εξολοκλήρου με ρούχα του γνωστού αμερικάνικου οίκου μόδας.

polo_bar_gallery_fs_09

Όσο για το μενού; Έχει βασιστεί στα αγαπημένα πιάτα του σχεδιαστή, ενώ το μοσχαρίσιο κρέας προέρχεται από το ράντσο του στο Κολοράντο. Από το Polo Bar δε λείπουν τα χορτοφαγικά πιάτα, αλλά και τα λαχταριστά γλυκά, όπως το παγωτό “Ralph’s coffee”, που φτιάχνεται με το αγαπημένο χαρμάνι καφέ του σχεδιαστή. Για ποτό, επιλέγετε ανάμεσα από μια μεγάλη λίστα κρασιών και δροσερών ή ζεστών cocktails.

Ralph

Η δημιουργία του εστιατορίου στη Νέα Υόρκη δεν αποτελεί νέο άνοιγμα στο χώρο της εστίασης για τον Ralph Lauren, καθώς ήδη το 1999 είχε ανοίξει το RL στο Σικάγο και το 2010 το Ralph’s στο Παρίσι.

info
1 East 55th street, New York, www.ralphlauren.com