Συνταγες
Θεματα
Απόψεις
Αφιερώματα
Ειδήσεις
Έρευνες
Οινοπνευματώδη
Κρασί
Μπίρα
Αποστάγματα
Ποτά & Cocktails
Παιδί
Υγεία & διατροφή
Εμπειριες
Εκδηλώσεις
Εστιατόρια
Αφίξεις
Έξοδος
Ρεπορτάζ
Μαγαζιά
Πρόσωπα
Παραγωγοί
Συνεντεύξεις
Προϊόντα
Ταξίδια
Ελλάδα
Kόσμος
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
CineFood
Lifestyle
Viral Videos
Βιβλία
Διαγωνισμοί
Κουίζ
Χρηστικα
Θερμιδομετρητής
Λεξικό κουζίνας
Συμβουλές
Τα φρέσκα του μήνα
Τεχνικές
Σχετικά με εμάς
Ταυτότητα
Διαφήμιση
Επικοινωνία
Powered by
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΑΡΘΡΑ
ΜΕΝΟΥ
Η συνταγή της ημέρας. Φιλετίνια χοιρινά. Το μενού της εβδομάδας (15 έως 21/4)
ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
Πετιμέζι όπως παλιά στην Ξάνθη, με τον σπόρο που διαφύλαξε μια 90χρονη από τα Κομνηνά
ΘΕΜΑΤΑ
Αγκινάρες: 10 σαλάτες με όσπρια, αυγά και χόρτα που θα λατρέψετε
ΕΞΟΔΟΣ
Κληματαριά: Γίγαντες και μουσική πάνω από το ιερό του Απόλλωνα
ΣΥΝΤΑΓΗ
Πικάντικα καλαμαράκια με ελιές
#TAGS
ΑΝΟΙΞΗ
ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
ΝΗΣΤΕΙΑ
ΡΕΒΙΘΙΑ
ΦΡΙΤΕΖΑ ΑΕΡΟΣ
Food Culture
Αποξηραμένα φρούτα: 10 ελληνικά προϊόντα που ξεχωρίσαμε
Τι θα φάμε σήμερα
30'
Μπαρμπούνια τηγανητά με την τεχνική εσκαμπές
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
2:0'
Χοιρινό σε αμπελόφυλλα
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
50'
Δροσερά τηγανητά κουκιά με σκορδαλιά αμυγδάλου
ΓΙΑ VEGANS
45'
Μπουκίτσες κοτόπουλου πανέ σε σουσάμι, με ζυμαρικά και σάλτσα γιαουρτιού
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
1:5'
Τάρτα με 4 τυριά, κρέμα γάλακτος και καρύδια
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
25'
Παστελάκια από κινόα
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
30'
Μπαρμπούνια τηγανητά με την τεχνική εσκαμπές
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
2:0'
Χοιρινό σε αμπελόφυλλα
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
50'
Δροσερά τηγανητά κουκιά με σκορδαλιά αμυγδάλου
ΓΙΑ VEGANS
45'
Μπουκίτσες κοτόπουλου πανέ σε σουσάμι, με ζυμαρικά και σάλτσα γιαουρτιού
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
1:5'
Τάρτα με 4 τυριά, κρέμα γάλακτος και καρύδια
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
25'
Παστελάκια από κινόα
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι θα φάμε σήμερα
30'
Μπαρμπούνια τηγανητά με την τεχνική εσκαμπές
ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ
2:0'
Χοιρινό σε αμπελόφυλλα
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
50'
Δροσερά τηγανητά κουκιά με σκορδαλιά αμυγδάλου
ΓΙΑ VEGANS
45'
Μπουκίτσες κοτόπουλου πανέ σε σουσάμι, με ζυμαρικά και σάλτσα γιαουρτιού
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
1:5'
Τάρτα με 4 τυριά, κρέμα γάλακτος και καρύδια
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ
25'
Παστελάκια από κινόα
ΓΛΥΚΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Νηστεία
Η μοναστηριακή κουζίνα στο σπίτι μας με 10 τρόπους
Chili con calamari
Οι νοστιμότερες ιδέες για ασιατικά πιάτα με καλαμάρια
Χταπόδι στιφάδο
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συμβουλές
6 απλές συμβουλές που μας εξοικονομούν χώρο στο ψυγείο
Ποια φριτέζα αέρος να επιλέξω και γιατί;
Οκτώ «πράσινες» συμβουλές ενόψει ενός δύσκολου καλοκαιριού
Οργάνωση κουζίνας σε 4 απλά βήματα
Πώς διατηρούμε τη μισή μπανάνα φρέσκια χωρίς να μαυρίσει
Αυτή την Κυριακή 21/4 μη χάσετε το Πρώτο Θέμα
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Παραγωγοί
Ζουμερές φράουλες παντός καιρού
Το παραδοσιακό παντοπωλείο στην Άνδρο με τα περίφημα κουλουράκια πορτοκαλιού και τα άλλα καλούδια
Η Kalimera που φέρνει τους καρπούς της φύσης στο πιάτο σας
Βιντεο
Flan parisien α λα ελληνικά από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ένα κλασικό γαλλικό γλυκό με ελληνικά στοιχεία που απογειώνουν την απόλαυση
ΟΛΑ ΤΑ Βιντεο
VIDEOS
Flan parisien α λα ελληνικά από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Τυρόπιτα στο πι και φι
Cheesecake από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ψητή κρέμα λεμονιού, από τον Στέλιο Παρλιάρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Λαβράκια με λαδολέμονο κάππαρης και λαχανικά σοτέ
ΟΛΑ ΤΑ Βιντεο
Cucina Caruso
Ελαιόλαδο: Οι 4 βασικοί τύποι και οι χρήσεις τους στην κουζίνα (+συνταγές)
Μπαρμπούνια, οι βασιλιάδες του τηγανιού: πώς τα επιλέγουμε και πώς τα μαγειρεύουμε (+συνταγές)
Φασόλια: τα ταπεινά και θρεπτικά όσπρια και όλα τα μυστικά στο μαγείρεμά τους (+συνταγές)
Έρευνες & Προϊόντα
Παστέλι: 10 διαφορετικοί και πρωτότυποι τρόποι να το απολαύσετε
Έρευνα: Τι κρύβεται μέσα στο ψωμί του τοστ;
Από βότκα και ελιά μέχρι μπλε μέλι και microgreens: 10 καινοτόμα προϊόντα που ξεχωρίσαμε
Έξοδος
ΕΞΟΔΟΣ
Ergon Bakehouse: ένας φούρνος νέας γενιάς
ΕΞΟΔΟΣ
Πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε: τα όσπρια και τα μανιτάρια στην Ταβέρνα των Φίλων
ΠΡΟΣΩΠΑ
Η λογική του αγιορείτικου τρόπου στο φαγητό
ΕΞΟΔΟΣ
7 μέρη για λαχταριστό brunch στην Αθήνα
Green Food
ΘΕΜΑΤΑ
Tα ραπανάκια της άνοιξης σε 7 διαφορετικές συνταγές
ΘΕΜΑΤΑ
Ψωμί στο σπίτι αλλιώς: με χαρούπι, φαγόπυρο, ρεβιθάλευρο, αλεύρι ολικής και ζέας
ΥΓΕΙΑ & ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Πόριτζ: To υγιεινό πρωινό σε διαφορετικές εκδοχές
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Green Food
Tα ραπανάκια της άνοιξης σε 7 διαφορετικές συνταγές
Ψωμί στο σπίτι αλλιώς: με χαρούπι, φαγόπυρο, ρεβιθάλευρο, αλεύρι ολικής και ζέας
Πόριτζ: To υγιεινό πρωινό σε διαφορετικές εκδοχές
Θέματα
ΘΕΜΑΤΑ
Μαυρομάτικα: το όσπριο που μας δίνει τις πιο νόστιμες και θρεπτικές σαλάτες
ΘΕΜΑΤΑ
Σπαράγγια: 12 συνταγές με το απόλυτα ανοιξιάτικο και φινετσάτο υλικό
ΘΕΜΑΤΑ
9 συνταγές με ροβίτσα, το θρεπτικό και νόστιμο όσπριο
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Μουστάρδα: με φιστίκι, μάνγκο ή σύκα, μέχρι και σαμπάνια σε 10 ελληνικά προϊόντα
Μαγειρεύουμε με σουπιές
Σουπιά σαλάτα με σάλτσα κάππαρης
Μπουκατίνι με σουπιές, καλαμαράκια και χωριάτικο λουκάνικο
Σουπιές κρασάτες με κρεμμυδάκια στιφάδο
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μαγειρεύουμε με σουπιές
Σουπιά σαλάτα με σάλτσα κάππαρης
Μπουκατίνι με σουπιές, καλαμαράκια και χωριάτικο λουκάνικο
Σουπιές κρασάτες με κρεμμυδάκια στιφάδο
Γκάλοπ
VIBER POLL
Μπιφτέκια οσπρίων ή λαχανικών; Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr
VIBER POLL
Αλμυρές ή γλυκές συνταγές για το ταπεράκι του σχολείου; Τι προτιμούν οι αναγνώστες του Olivemagazine.gr
VIBER POLL
Αμύγδαλα, καρύδια ή φιστίκια; Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ξηρός καρπός;
Απόψεις
ΝΑΝΑ ΔΑΡΕΙΩΤΗ
Μην πυροβολείτε τον πιανίστα
ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ
«Γυναίκες και άνδρες είμαστε ίσοι μέσα κι έξω από την κουζίνα»
ΘΑΛΕΙΑ ΤΣΙΧΛΑΚΗ
Γιατί δεν σερβίρουν τηγανητές πατάτες τα «καλά» εστιατόρια; Η Θάλεια Τσιχλάκη απαντά.
Κρασί & Ποτό
6 κρασιά που ξεχωρίσαμε τον Απρίλιο
3 απολαυστικές συνταγές για Μartini στο σπίτι
3 ιδιαίτερα κρασιά για το ξεκίνημα της Άνοιξης
ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ