Το νέο roast house, που άνοιξε δίπλα στην Cookoovaya, ακούει στο όνομα Βεντήρη και είναι γεμάτο με όλα εκείνα τα πιάτα που κάνουν τους κρεατοφάγους…κρεατολάγνους: γουρουνόπουλο στη σούβλα, κεμπάπ νεροβούβαλου, ταλιάτα με Jack Daniels και άλλα ενδιαφέροντα, που δεν βλέπουμε την ώρα να δοκιμάσουμε!

ventiri 4

Εκεί, όμως, μπορεί κανείς να βρει και πληθώρα από παραδοσιακές πίτες, όπως μετσοβίτικη κοτόπιτα με καπνιστό τυρί και πολύχρωμες πιπεριές, τυρόπιτα με μπεσαμέλ φέτας και μαυροκούκι, αλλά και χορτόπιτα με σπανάκι, μυρώνια, μάραθα και κατσικίσια φέτα. Συνδυάσέ τα με κάποιο από τα κρασιά της εκτενούς λίστας του μαγαζιού ή με μια ελληνική μπίρα ή απόσταγμα και ολοκλήρωσε το γεύμα σου με ένα παραδοσιακό γλυκάκι, όπως μπακλαβά ή πορτοκαλόπιτα. Και όλα αυτά σε έναν χώρο άκρως εντυπωσιακό, όπου κυριαρχεί το ξύλο, το τούβλο, το δέρμα και οι πολυέλαιοι.

ventiri-3

ventiri-5

Μέσα στον Μάιο θα γίνουν και τα εγκαίνια και λέγεται ότι το νέο εστιατόριο θα έχει ως guest τον γνωστό Τούρκο χασάπη Salt Bae που θα δώσει κανονικό σόου! Αυτό, φυσικά, δεν το χάνουμε με τίποτα! Περισσότερα σύντομα…

info
Βεντήρη 5, Ιλίσια, τηλ. 210 7295491.