Αν μένεις ή βρεθείς στη Θεσσαλονίκη αυτό το καλοκαίρι, το ξενοδοχείο Nikopolis έχει μια πολύ δελεαστική πρόταση, για ρομαντική έξοδο κάτω από τα αστέρια με τα καλύτερα της ιαπωνικής κουζίνας από τον master του είδους Χρόνη Δαμαλά.

kasai7

kasai-2

Δίπλα στην τεράστια πισίνα λοιπόν, έχει στηθεί το ολοκαίνουργιο Kasai restaurant, το πρώτο open air sushi place της Θεσσαλονίκης, με ιαπωνική αισθητική και πιάτα βγαλμένα από την ιαπωνική και Nikkei κουζίνα, τα οποία επιμελείται ο chef Χρόνης Δαμαλάς σε συνεργασία με τον executive chef του Nikopolis, Στέφανος Σταμίδης.

kasai13

Θέλεις να πάρεις μία γεύση; Στο Kasai restaurant απολαμβάνεις σαλάτα Ebi με γαρίδες, αβοκάντο, ραντίτσιο και γκότζι μπέρι, ceviche λαβράκι μαριναρισμένο με γιούζου, Yaki Soba noodles με κοτόπουλο ή γαρίδες, καθώς και rib eye ξηρής ωρίμανσης με σάλτσα teriyaki. Στα σούσι επιλέγεις ανάμεσα σε maki, sushi rolls (δοκίμασε σίγουρα με τηγανητό καβούρι), nigiri και ξεχωριστό tobico. Όσο για τα επιδόρπια, κάθε δείπνο ολοκληρώνεται γλυκά με namelaka λευκής σολοτάτας με τσάι μάτσα!

kasai-14

kasai-7

info
Hotel Nikopolis, Ασκληπιού 16-18, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 401000.
Τρίτη έως Κυριακή 20:00-00:00.